Απαγχονισμός 20χρονης στην Αίγινα: «Άφαντο» το πρόσωπο «κλειδί» - Που στρέφονται οι αρχές

Απαγχονισμός 20χρονης στην Αίγινα: «Άφαντο» το πρόσωπο «κλειδί» - Που στρέφονται οι αρχές

Η 20χρονη που βρέθηκε κρεμασμένη στην αυλή του σπιτιού της στην Αίγινα δεν άφησε σημείωμα αυτοκτονίας.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινας με τον θάνατο της 20χρονης κοπέλας.

Οι αρχές ερευνούν τις αιτίες θανάτου της με το επικρατέστερο σενάριο να είναι η αυτοκτονία, χωρίς ωστόσο να έχουν αποκλειστεί και άλλες αιτίες.

Το τελευταίο μήνυμα της 20χρονης

Σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας φαίνεται πως υπήρχαν προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον της 20χρονης, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό εάν αυτός ήταν ο λόγος που ίσως την οδήγησε στην αυτοκτονία.

Την ίδια στιγμή προβληματισμό προκαλεί το γεγονός της εξαφάνισης προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας. Σύμφωνα με αναφορές η 20χρονη είχε έντονες προστριβές με το εν λόγω πρόσωπο.
Η μητέρα της που ήταν αυτή που τη βρήκε νεκρή, είχε χωρίσει με τον πατέρα της και διατηρούσε μία άλλη σχέση με έναν άντρα που, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν βίαιος απέναντί της.

Η 20χρονη έστειλε ένα μήνυμα λίγες ώρες πριν βρεθεί απαγχονισμένη που ίσως να φωτίζει τις προθέσεις της. «Έχω βρει έναν τρόπο να τελειώσουν όλα αυτά και άμεσα», έγραψε σύμφωνα με πληροφορίες στην κολλητή της φίλη λίγες ώρες πριν την τραγωδία.

Tο χρονικό της τραγωδίας

Η άτυχη Μαρία βρισκόταν μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου στο μαγαζί-εστιατόριο, στο οποίο εργαζόταν, από όπου και αποχώρησε πολύ νωρίς το πρωί. Λίγο αργότερα, στις 9:30 η μητέρα της αντίκρισε την κόρη της απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού όπου διέμεναν. Τις φωνές της μητέρας άκουσαν γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια όμως ήταν αργά.

Από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα οπότε και έφυγε από την εργασία της για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει καμία ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα ήθελε να αυτοκτονήσει.

#20ΧΡΟΝΗ #ΑΙΓΙΝΑ #ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΣ #ΕΡΕΥΝΑ #ΑΡΧΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/rZJgc2a
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη