Βόλος: Προσπάθησαν να της αρπάξουν το 20 μηνών μωρό της

Βόλος: Προσπάθησαν να της αρπάξουν το 20 μηνών μωρό της

Στην καταγγελία ότι προσπάθησαν να απαγάγουν το 20 μηνών μωρό της, προχώρησε μια μητέρα στο Βόλο.

Μητέρα στον Βόλο καταγγέλλει ότι προσπάθησαν να απαγάγουν το 20 μηνών μωρό της.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, είχε βγει βόλτα με το παιδάκι της στο πάρκο του Ελικοδρομίου της Νέας Ιωνίας Βόλου όταν μια γυναίκα Ρομά προσπάθησε να της πάρει το 20μηνών μωρό της, το οποίο έτρεχε δίπλα της στο πάρκο.

Η καταγγελία έγινε στην διαδικτυακή ομάδα «Μαμάδες». Σύμφωνα με την ανάρτηση, την απόπειρά αρπαγής του μωρού την κατήγγειλε στην Αστυνομία, χθες Δευτέρα, ενώ το περιστατικό συνέβη την προχθές Κυριακή στις 9 το βράδυ, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Η μητέρα αναφέρει: «Το παιδί μου έτρεχε δίπλα μου στο πάρκο, όταν μια γυναίκα Ρομά το άρπαξε στα χέρια της. Αντέδρασα έντονα και της είπα να το αφήσει αμέσως. Τρόμαξα πραγματικά. Το πήρα και πήγα προς το γήπεδο του μπάσκετ λίγο πιο πάνω. Για το συμβάν ενημέρωσα το πρωί της Δευτέρας την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί μου είπαν, σε ανάλογη περίπτωση, να καλέσω άμεσα σε βοήθεια και να τηλεφωνήσω στην Άμεση Δράση (100). Αισθάνθηκα την υποχρέωση να σας ενημερώσω για να αποφευχθεί το χειρότερο. Ας είμαστε σε εγρήγορση».

Για το περιστατικό δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία.

#ΜΩΡΟ #ΒΟΛΟΣ #ΜΗΤΕΡΑ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/QYeNvdt
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη