Περιστέρι: Ασύλληπτος και... άφαντος ο 22χρονος Πακιστανός - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του πατέρα της 17χρονης (βίντεο)

Περιστέρι: Ασύλληπτος και... άφαντος ο 22χρονος Πακιστανός - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του πατέρα της 17χρονης (βίντεο)

Ασύλληπτος και... άφαντος παραμένει ο 22χρονος Πακιστανός, φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 17χρονης συντρόφου του, στο Περιστέρι.

Δυστυχώς η 17χρονη φαίνεται ότι βρήκε μαρτυρικό θάνατο, την ίδια ώρα που συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την ανήλικη, η οποία είχε πέσει στο παρελθόν θύμα ασέλγειας και bullying.

Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά παντού τον 22χρονο Πακιστανό, σύντροφο της 17χρονης, καθώς αποτελεί τον βασικό ύποπτο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, ο Πακιστανός, φέρεται να επισκέφθηκε φιλικό σπίτι, να μάζεψε κάποια πράγματά του και να εξαφανίστηκε.

Ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται ότι εξοργίστηκε απόφαση της ανήλικης να χωρίσουν και μετά από διαπληκτισμό που είχαν της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ είχε εμπλακεί και σε συμπλοκή με ομάδα Ρομά, όπου είχε τραυματιστεί με μαχαίρι.

Την ίδια ώρα, η ΕΛΑΣ εξετάζει τα ευρήματα από το σπίτι όπου έγινε η δολοφονία για να ταυτοποιήσουν τον δράστη, ενώ τον αναζητούν σε λιμάνια, αεροδρόμια και μεθοριακούς σταθμούς.

Ένας πρώην εργοδότης του, είπε σοκαρισμένος στον ΣΚΑΪ:

«Εδώ σε μένα ήρθε συστημένος. Δούλεψε λίγες ημέρες στην επιχείρηση μου. Γνώριζα ότι μένει στο σπίτι στην οδό Αραχωβης μαζί με την οικογένεια της ανήλικης. Ήσυχος ήταν. Έφυγε από την δουλειά πριν λίγες μέρες καθώς δεν έκανε για την εργασία. Έχω σοκαριστεί από την είδηση. Με κάλεσε η αστυνομία, έχω καταθέσει όλα όσα γνωρίζω».

Θύματα ασέλγειας και μπούλινγκ η 17χρονη και ο αδερφός της, σοκαριστική αποκάλυψη του πατέρα

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε ο πατέρας της κοπέλας που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι, καθώς ανέφερε ότι τόσο η 17χρονη όσο και ο μεγαλύτερος αδερφός της είχαν πέσει θύματα ασέλγειας όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το είχα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», λέει απαρηγόρητος ο πατέρας της 17χρονης.

Στη συνέχεια κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη: Η Νικολέτα αλλά και ο μεγάλος του γιός (από τα συνολικά τέσσερα παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα , στο Μακροχώρι όπου μεγάλωσαν, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53χρόνια, ο άλλος 16-17χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται», αναφέρει ο πατέρας.

Η είδηση της ασέλγειας σε βάρος των δυο παιδιών, το 2018, είχε γίνει θέμα στα ΜΜΕ. Τότε οι εισαγγελικές Αρχές είχαν δώσει στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες τους, ανάμεσά τους και ένας 73χρονος ο οποίος – μετά την καταδίκη τους - πέθανε στην φυλακή.

Οι τρεις ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης Νικολέτας και του 8χρονου αδελφού της για δυο ολόκληρα χρόνια, κατά το διάστημα 2016-17, πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Νικολέτα με την αδελφή της φύγουν για Αθήνα για να γλυτώσουν τον κοινωνικό στιγματισμό.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας, η κοπέλα έφυγε για την Αθήνα για «να χαρεί την ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί την ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

Μαρτυρικό τέλος

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 17χρονη είχε μαρτυρικό τέλος. Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε κάποιο πανί καθώς και με τα δυο του χέρια ώστε να φράξει την μύτη και το στόμα του άτυχου κοριτσιού.

Η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 17χρονης στο Περιστέρι φανερώνει ότι ήταν μαρτυρικός ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή.

Όπως αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

Όπως όλα δείχνουν, ο ύποπτος που αναζητείται από την Αστυνομία, χρησιμοποίησε τα χέρια του για να σκοτώσει την άτυχη κοπέλα.

Με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι καθώς υπήρξαν σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές, στο πρόσωπό της 17χρονης αριστερά.

Με το δεξί χέρι τής έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα, ένα πανάκι ενδεχομένως. Στο σώμα της 17χρονης εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις.

Οι μώλωπες και οι εκδορές στο πρόσωπο της κοπέλας μαρτυρούν ότι προηγήθηκε πάλη, με τη 17χρονη να υποκύπτει τελικά από τον δολοφόνο.

WhatsApp Image 2022 08 03 at 15.17.32

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ

Η ΕΛΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 22χρονου, βασικού υπόπτου για τη δολοφονία της 17χρονης.

Στους κύκλους των σεσημασμένων αλλοδαπών και Ρομά αναζητεί η αστυνομία τον νεαρό Πακιστανό, που θεωρείται βασικός ύποπτος για την αποτρόπαιη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, ο Πακιστανός, φίλος της 17χρονης, διαθέτει νομιμοποιητικά έγγραφα με κατά δήλωση στοιχεία ταυτότητας, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να είναι ψευδή ή να διαθέτει και αλλά έγγραφα ή να έχει αδιερεύνητο εγκληματικό παρελθόν, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, ιδίως με πολίτες Ασιατικής καταγωγής.

Γι' αυτό και πέραν της φωτογραφίας του που έχει διανεμηθεί σε όλες τις μονάδες άμεσης δράσης, γίνονται έλεγχοι σε καταυλισμούς ώστε να διαπιστωθεί εάν τυχόν έχει επιχειρήσει διαφυγή μέσω του συγκεκριμένου δίκτυου το οποίο συνήθως χρησιμοποιείται από εμπόρους ναρκωτικών και έχοντες τελέσει ανθρωποκτονίες.

Τον Οκτώβριο του 2017 ο ένας εξ των δολοφόνων του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου προσπάθησε να διαφύγει εκτός Ελλάδας μέσω καταυλισμών αλλά εντοπίστηκε την τελευταία στιγμή σε περιοχή τσιγγάνων στην Αρόη Πατρών.

#ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ #17ΧΡΟΝΗ #ΠΑΤΕΡΑΣ #BULLYING


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/dua1An5
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη