-->

Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 22 -28 Αυγούστου


Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών από 22 -28 Αυγούστου 2022

 

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

07:00 π.μ. - 13:00 μ.μ. Ρύθμιση τελευταίων λεπτομερειών ετοιμασίας του Κατασκηνωτικού Κέντρου «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος.

 

19:30 μ.μ. Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη αποδόσει της Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευλογιάς στο Λογγό Λοκρίδος.

(ραδιοφωνική –διαδικτυακή μετάδοση)

 

21:00 μ.μ. Υποδοχή παιδιών του πολέμου από την Ουκρανία στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος.

 

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

07:00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία επί τη αποδόσει της Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στα Μάρμαρα της ορεινής Δυτικής Φθιώτιδος.

(ραδιοφωνική –διαδικτυακή μετάδοση)

 

10:00 π.μ. Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων της Μικρασιατικής Καταστροφής στο πλαίσιο της επετείου 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή.

 

13:30 μ.μ. Το πρώτο γεύμα με τα παιδιά του πολέμου από την Ουκρανία στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος παρουσία εκπροσώπων των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα φορέων.

 

19:00 μ.μ. Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Εθνοϊερομάρτυρος Κοσμά του Αιτωλού στον ομώνυμο περικαλλή Ναό στην Κόνιτσα, κατόπιν προσκλήσεως του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέου.

 

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

07:00 π.μ. Όρθρος και Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Κονίτσης, κατόπιν προσκλήσεως του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

 

21:30 μ.μ. Δείπνο με τα παιδιά του πολέμου από την Ουκρανία στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος παρουσία του εκπαιδευτικού προσωπικού του προγράμματος.

 

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

07:00 π.μ. - 22:30 μ.μ. Συμμετοχή στο πλήρες ημερήσιο πρόγραμμα φιλοξενίας των παιδιών του πολέμου της Ουκρανίας στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος.

 

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

13:30 μ.μ. Γεύμα με τα παιδιά του πολέμου από την Ουκρανία στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος παρουσία του εκπαιδευτικού προσωπικού του προγράμματος.

 

19:00 μ.μ. Τελετή Θυρανοιξίων Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου της Ενορίας Εισοδίων της Θεοτόκου Μώλου.

Πρώτος Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου Μώλου.

(ραδιοδωνική – διαδικτυακή μετάδοση)

 

22:15 μ.μ. Τελετή Λήξης του 8ου Θερινού Σχολείου Τζουμέρκων και Ν.Α. Πίνδου του Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με την στήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο ορεινό Κυριακοχώρι της Δυτικής Φθιώτιδας.  

 

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

07:00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου Αταλάντης.

(ραδιοφωνική –διαδικτυακή μετάδοση)

 

16:30 μ.μ. Μυστήριο Γάμου  στον Ιερό Ναό του  Αγίου Γεωργίου στη Νήσο Σκιάθο.

 

20:30 μ.μ. Μυστήριο Γάμου  στον Ιερό Ναό του  Αγίας Παρασκευής στη Νεράιδα Στυλίδος.

 

Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

07:00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Λιβανατών.

Προσκύνησις υπό των πιστών της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία.

(τηλεοπτική –ραδιοφωνική –διαδικτυακή μετάδοση)

 

19:00 μ.μ. Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στη Θέση Πάτι Παραλίας Λιβανατών.

(ραδιοφωνική –διαδικτυακή μετάδοση)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->