Πάτρα: Για εγκληματική ενέργεια και όχι αυτοκτονία κάνουν λόγο οι γονείς του 22χρονου που «κρεμάστηκε» σε κολώνα

Πάτρα: Για εγκληματική ενέργεια και όχι αυτοκτονία κάνουν λόγο οι γονείς του 22χρονου που «κρεμάστηκε» σε κολώνα

Απαγχονισμένος σε πυλώνα της ΔΕΗ, πλησίον της Ιεράς Μονής Γηροκομείου βρέθηκε 22χρονος Πατρινός. Οι συγγενείς του υποστηρίζουν ότι είναι εγκληματική ενέργεια και όχι αυτοκτονία.

Εντοπίστηκε από περαστικούς νωρίς το πρωί της Δευτέρας και στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το pelop.gr, βρέθηκε το αυτοκίνητου μέσα στο οποίο υπήρχαν μπουκάλια μπύρας. Ο θάνατός του, από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα, αποδίδεται σε αυτοκτονία και αυτό, γιατί στον τόπο του συμβάντος δεν εντοπίστηκαν ευρήματα που να «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια.

Την ίδια ώρα οι συγγενείς του κατά πληροφορίες «βλέπουν» έγκλημα υποστηρίζοντας πως ο 22χρονος πατέρας δυο ανήλικων παιδιών δεχόταν απειλές για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ήταν ο αδελφός του, χωρίς ωστόσο κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας να διαπιστωθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά ή ότι ο 22χρονος βρισκόταν σε κίνδυνο.

Εκείνο που ανησύχησε την οικογένεια του, ήταν το γεγονός πως δεν ανταποκρινόταν στις τηλεφωνικές κλήσεις που ακολούθησαν.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Γ' Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

#ΠΑΤΡΑ #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #ΔΕΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/l4BJOSh
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη