Άρτα: «Προσπάθησε να σκοτώσει κι εμένα με την καραμπίνα», λέει η πρώην σύζυγος του 29χρονου

Άρτα: «Προσπάθησε να σκοτώσει κι εμένα με την καραμπίνα», λέει η πρώην σύζυγος του 29χρονου

Μετανιωμένος δηλώνει ο 29χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του στην Άρτα, πήγε να σκοτώσει και εμένα λέει η πρώην συζυγός του.

Στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης ο 29χρονος από το Μεσόπυργο Άρτας πήγε στο σπίτι του πεθερού του και αφού διαπληκτίστηκαν φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Όπως αποκαλύπτεται, είχε στραφεί και σε βάρος της πρώην συζύγου του, ωστόσο η γυναίκα στάθηκε τυχερή και δεν τραυματίστηκε. Ο 29χρονος είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο με την 36χρονη, η οποία είχε επιστρέψει στο πατρικό της και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους, κατά τους οποίους θα έβλεπε το παιδί τους, ηλικίας δύο ετών περίπου.

Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης πήγε στο σπίτι για να δει το παιδί, όμως όλα πήραν απρόσμενη τροπή, καθώς ο 29χρονος πήρε το όπλο και πυροβόλησε.

Ο 29χρονος διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα και σχεδίαζε να μετακομίσει στην Αθήνα, προκειμένου να εργαστεί σε μεταφορική εταιρεία.

Ο καθ' ομολογίαν δράστης, που κρυβόταν στο χωριό της μητέρας του μετά το έγκλημα, είπε πως δεν ήθελε να σκοτώσει ούτε τον πεθερό ούτε την πρώην σύζυγό του και πως έδρασε εν βρασμώ.

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Ο δράστης δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του, ήταν η κάκια στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του, Ιωάννης Νεραντζάς.

«Τον πρόσβαλε ο πεθερός του, ήθελε να πάρει το παιδί μαζί του, ήταν οι μέρες καθορισμένες να πάρει εκείνος το παιδί, διαπληκτίστηκε έντονα, ήταν η κάκια στιγμή. Το όπλο το πέταξε, ήξερε ότι θα συλληφθεί αλλά βρισκόταν σε σοκ γι' αυτό κρυβόταν», δήλωσε ο δικηγόρος του.

«Δεν κρυβόταν, σκεφτόταν ν' αυτοκτονήσει» ισχυρίζεται για τον 29χρονο ο αδερφός του

Σε συνομιλία που είχε ο 29χρονος δράστης του εγκλήματος στην Άρτα με τον αδερφό του, πριν παραδοθεί στις Αρχές, αναφέρθηκε ο δεύτερος, μιλώντας στο Star.

Όπως ισχυρίστηκε, ο 29χρονος δεν κρυβόταν επειδή ήθελε να αποφύγει τη σύλληψη, αλλά γιατί σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Με πήρε στις έξι η ώρα τηλέφωνο. Μου είπε "αδερφέ, θέλω να παραδοθώ. Μετάνιωσα γι' αυτό που έκανα και θέλω να πάρεις την αστυνομία τηλέφωνο να έρθει να με συλλάβει"» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως λέει ο ίδιος, πήγε στο σημείο που βρισκόταν ο αδερφός του πριν φτάσει η αστυνομία. Εκεί, ο 29χρονος φέρεται να του είπε ξανά ότι είχε μετανιώσει και πως δεν κρυβόταν από την αστυνομία, αλλά επειδή σκεφτόταν να βάλει τέλος στη ζωή του. «Μετά το σκέφτηκε καλά και ήθελε να συνεργαστεί με τη Δικαιοσύνη. Καταστραφήκαμε και εμείς αυτοί. Είχαμε καλές σχέσεις με τον κόσμο, είχαμε ένα παιδάκι…» συμπλήρωσε.

«Ο δράστης δηλώνει ότι δεν πυροβόλησε την πρώην συζυγό του. Ό,τι συνέβη, συνέβη κατόπιν ενεργειών δυστυχώς που θόλωσαν το μυαλό του, σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν είχε σκοπό να πυροβολήσει την πρώην συζύγο του ούτε όμως και το θύμα» είπε ο δικηγόρος του 29χρονου, Ιωάννης Νεραντζάς.

Υπενθυμίζεται ότι τα πρώτα λόγια του 29χρονου στους αστυνομικούς ήταν πως μετάνιωσε και ζητά συγγνώμη.

«Προσπάθησε να σκοτώσει κι εμένα»

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, ότι η σύζυγός του κατέθεσε στην αστυνομία, πως ο 29χρονος προσπάθησε να την πυροβολήσει με την καραμπίνα.

Ο δικηγόρος της 36χρονης, Δημήτρης Λαμπράκης, δήλωσε στον Alpha, ότι πριν λίγο καιρό, ο 29χρονος είχε προσπαθήσει να πνίξει την πρώην σύζυγό του μπροστά στα μάτια του δίχρονου παιδιού τους.

«Στη μικρή επαφή που είχα με τον νυν κατηγορούμενο, μου έδωσε την εντύπωση ενός χειριστικού και δύσκολου ανθρώπου. Προ λίγου χρόνου είχε επιτεθεί στην ίδια εντός της οικίας της και μπροστά στο παιδί είχε περισφίξει τον λαιμό της, το οποίο όμως δεν είχε καταγγείλει ακόμα», είπε.

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 29χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε και έλαβε ο 29χρονος που φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας.
«Μετάνιωσα και δεν πυροβόλησα τη σύζυγό μου ούτε είχα κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της», είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τα δικαστήρια, όπως μεταδίδει το arta2day.gr.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «ήταν η κάκια στιγμή, μακάρι να μην είχε γίνει ποτέ αυτό, δεν ξέρω τι έπαθα εκείνη την ώρα, θόλωσαν όλα».

#ΑΡΤΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ #ΠΕΘΕΡΟΣ #ΣΥΖΥΓΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OQBuVw3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη