Άρτα: Απροειδοποίητα πήγε να δει το παιδί του ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του, τι προηγήθηκε

Άρτα: Απροειδοποίητα πήγε να δει το παιδί του ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του, τι προηγήθηκε

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 75χρονου στην Άρτα από τον πρώην γαμπρό του αποκαλύπτονται, δύο ημέρες πριν ο δράστης απολογηθεί την Τετάρτη.

Ο 29χρονος και η σύζυγός του, είχαν χωρίσει συναινετικά. Στη μεταξύ τους συμφωνία ορίζονταν πως θα έβλεπε τον γιο τους, κάθε Τρίτη και Πέμπτη, με τον όρο να μην είναι παρών στις παραδόσεις του παιδιού σ' αυτόν, ο πρώην πεθερός του.

Στη συμφωνία ορίζονταν ακόμα πως θα έβλεπε το παιδί σε δωμάτιο του σπιτιού ή την αυλή. Την Πέμπτη, όταν ο 29χρονος πήγε απροειδοποίητα να δει το παιδί του, η πρώην σύζυγός του τον ρώτησε: «Γιατί δεν ειδοποίησες για την ώρα που θα ερχόσουν;».

Ο δράστης φέρεται να αντέδρασε έντονα και κάπως έτσι ξεκίνησε η λογομαχία. Ο 29χρονος διέκοψε τη λογομαχία για να πάρει το όπλο του από το αυτοκίνητό του, ενώ στον τσακωμό είχε εμπλακεί ήδη και ο πρώην πεθερός του. Σύμφωνα με την κατάθεση της πρώην συζύγου του «Πήγε να με χτυπήσει με το όπλο και μπήκε μπροστά ο πατέρας μου».

#ΑΡΤΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΠΑΙΔΙ #ΠΕΘΕΡΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/hYqfU6v
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη