Λουτρό αίματος σε νηπιαγωγείο στην Κίνα με 3 νεκρούς και 6 τραυματίες

Λουτρό αίματος σε νηπιαγωγείο στην Κίνα με 3 νεκρούς και 6 τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε σε νηπιαγωγείο στην Κίνα, με τον απολογισμό να είναι τρεις νεκροί και έξι τραυματίες, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Άλλη μια επίθεση με μαχαίρι σε νηπιαγωγείο έλαβε χώρα στην Κίνα με τον τραγικό απολογισμό να είναι μέχρι στιγμής 3 νεκροί και 6 τραυματίες, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για μικρά παιδιά ή για ενήλικους.

{https://twitter.com/AFP/status/1554728319643697152?s=20&t=wt_aYABJNynIbjz5jQtPPA>}

Το συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη και εκτυλίσσεται στην επαρχία Τζιανσί της νοτιοανατολικής Κίνας. Οπως αναφέρει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο ένας «γκάνγκστερ με καπέλο και μάσκα» εισέβαλε στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό στην κομητεία Ανφού. Ο 48χρονος ύποπτος είναι ακόμη ελεύθερος, συμπληρώνει το δημοσίευμα.

Η αστυνομία αναφέρει πως την επίθεση έκανε ένας 48χρονος σε νηπιαγωγείο της επαρχίας Jianxi, ο οποίος φορούσε καπέλο και μάσκα ενώ ο δράστης δεν έχει συλληφθεί ακόμη.

#ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ #ΚΙΝΑ #ΝΕΚΡΟΙ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/w3nVef0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη