«Κοψοχρονιά» αυτοκίνητα από την ΑΑΔΕ: Λίστα από 300 ευρώ

«Κοψοχρονιά» αυτοκίνητα από την ΑΑΔΕ: Λίστα από 300 ευρώ

Μπορείτε να βρείτε αυτοκίνητο με αρχική τιμή τα 300 ευρώ; Κι όμως μπορείτε, είναι γνωστή η είδηση ότι η ΑΑΔΕ δημοπρατεί αυτοκίνητα από πλειστηριασμούς σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Μάλιστα πολλά αυτοκίνητα είναι και καινούριας χρονολογίας ενώ η τιμή εκκίνησης πολλές φορές είναι πολύ χαμηλή.

Συγκεκριμένα η ΑΑΔΕ στην ιστοσελίδα της αναρτά συχνά της δημοπρασίες αυτοκινήτων που διεξάγονται, και υπάρχει αναλυτικά και τα αυτοκίνητα που μπορείτε να «διεκδικήσετε» αλλά και ότι άλλη πληροφορία θα χρειαστείτε.

Πιο αναλυτικά την Παρασκευή στη Λάρισα διεξάγεται η δημοπρασία αυτοκινήτων και δίκυκλων.

¨Όπως θα δείτε και στην παρακάτω λίστα, υπάρχουν αυτοκίνητα που ξεκινάν από 300 εύρω, όπως για παράδειγμα ένα VOLKSWAGEN GOLF με υγραέριο κυκλοφορίας 2005.

Σε μια πιο ακριβή τιμή βρίσκουμε ένα MITSUBISHI PAJERO PININ κυκλοφορίας του 2005, το οποίο ξεκινάει από 6.000 ευρώ. Άλλο παράδειγμα είναι στα 1.000 ευρώ ένα LANCIA YPSILON (ΗΛΙΟΡΟΦΗ) του 2009.

Στην λίστα (από την σελίδα 5) μπορείτε να δείτε όλα τα αυτοκίνητα και τα δίκυκλα που δημοπρατούνται. Σίγουρο είναι ότι αν μένετε στη Λάρισα ή κάπου κοντά αξίζει να «ρίξετε μια ματιά», ενώ όσοι μένουν σε πιο μακρινές περιοχές -όπως η Αττική-, δεν έχουν να χάσουν κάτι να διαβάσουν τις λίστες με τα οχήματα γιατί κάποια μπορεί να είναι και... ευκαιρία.

Μπορείτε αν θέλετε να κατεβάσετε τη λίστα σε PDF πατώντας εδώ.

Η ανακοίνωση της ΑΑΔΕ και οι πληροφορίες για μέρα και ώρα

«Στις 02/09/2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. θα διεξαχθεί στο Τελωνείο Λάρισας (Φαρσάλων 21, 1ος όροφος) προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για την εκποίηση αυτοκινήτων για κυκλοφορία, δικύκλων για κυκλοφορία και φορτηγών άνω των 4 τόνων για κυκλοφορία.

Πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Ζ΄ Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού του Τελωνείου Λάρισας (Φαρσάλων 21, ισόγειο) στο τηλέφωνο 2413511706 από 10.00 π.μ. μέχρι 12.00 μ.μ.

Τα οχήματα δημοπρατούνται σύμφωνα με τους Όρους Πώλησης Τροχοφόρων (ΦΕΚ 3240/Β/2016), οι οποίοι είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο www.aade.gr/MENOY≡Δημοπρασίες ΔΔΔΥ. Η διακήρυξη της δημοπρασίας θα αναρτηθεί στον ίδιο ιστότοπο.

Η επίσκεψη στον χώρο των οχημάτων (7ο χλμ. Λάρισας-Συκουρίου), καθώς και στους υπόλοιπους χώρους φύλαξης επιτρέπεται για δύο (2) εργάσιμες ημέρες πριν τη δημοπρασία, δηλαδή Τετάρτη 31/08/2022 και Πέμπτη 01/09/2022 και ώρες από 9.00 π.μ. μέχρι 13.00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι κατά την είσοδο τους οφείλουν να επιδεικνύουν επίσημο πιστοποιητικό ταυτότητας σε ισχύ (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης, άδεια παραμονής κλπ) και να τηρούν όλα τα οριζόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη μείωση της διασποράς του COVID-19 (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων και χρήση αντισηπτικού).»

#ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ #ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ #ΔΙΚΥΚΛΑ #ΑΑΔΕ #ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ #ΑΓΟΡΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ogcfA3R
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη