Η 30χρονη Μαφιοκρατία στη Λαμία.....

Φίλες & Φίλοι 

Αγαπητοί 16.000 Συνεταίροι  

Του Ιστορικού Μας Ιδρύματος 

Ετος ιδρυσης 1900. 

 

Σας ενημερώνω και πάλι ότι Λειτουργούσε 30χρονη Μαφιοκρατία στη Λαμία με την ανοχή πολλών απλών και επίσημων παραγόντων αυτής της ιστορικής πόλης της Λαμίας Μας. 

 

 

7 Αυγούστου 2022 

 

ΤΡΙΑΝΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ (30) ΧΡΟΝΙΑ λειτουργούσε η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ με Πρακτικές Μαφίας κατά των 16.000 Μελών της. 

 

Δεν μπορώ να βρω όμως αν και το ζητάω όλα αυτά τα χρόνια έναν Λεοντόκαρδο Εισαγγελέα να βγάλει το φίδι από την τρύπα....θέλουν ΟΛΟΙ να προβιβαστούν και να πάρουν Σύνταξη.... 

 

Το μόνο που έκανε ο τότε Προϊστάμενος της Εισαγγελίας του Πρωτοδικείου Λαμίας ήταν να εγκαταστήσει έξω από το γραφείο των αντεισαγγελέων μια Αστυνομικό υπεύθυνη για την εύρυθμη λειτουργιά της Υπηρεσίας. 

 

Kατόπιν από συζήτηση που είχα στο γραφείο του:  

 

Κ. Δημητρακόπουλος: Μετά από όλα αυτά που έχω κάνει κύριε Εισαγγελέα τι άλλο πρέπει να κάνει ο πολίτης; …να σκοτώσει δυο υπαλλήλους, θα τον συλλάβετε και δεν θα μπορέσει έστω και αργά να διατάξει ένας Λεοντόκαρδος εισαγγελέας πραγματικές Ανακρίσεις για να βρεθούν και ΟΛΟΙ οι Συνεργάτες, δικηγόροι - εισαγγελείς – δικαστές που συμμετέχουν σ αυτή την Συμμορία των Κολλητών που δικάζεται στις 20 Οκτωβριου 2022 στο Κακουργιοδικείο του Εφετείου Λαμίας για ΑΠΙΣΤΙΑ επειδή χορηγούσαν Θαλασσοδάνεια της τάξεως των 300.000 ευρώ. 

 

Φίλες & Φίλοι 

 

Εγώ θα συνεχίσω να επιμένω στον Δίκαιο Αγώνα μου που αφορά 16.000 Συνεταίρους εκ των οποίων, άλλοι έχουν πεθάνει, άλλες Οικογένειες έχουν γίνει μαλλιά κουβάρια μεταξύ τους και άλλοι έχουν εγκαταλείψει την Ιστορική μας πόλη για να εργαστούν στο εξωτερικό…. 

 

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς 

 

Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος 

Καποδιστρίου 12 

Κιν. : 6977 88 2119 

Λαμία 

 

Φίλες & Φίλοι 

 

Διαβάζοντας τα κατωτέρω Blog μου θα ενημερωθείτε πλήρως. 

 

ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΡΙΔΙΟΥΧΩΝ Σ.Τ.Λ.  

https://kinmersynla.blogspot.com 

 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ Σ.Τ.Λ. 

https://lamiaspero1.blogspot.com/ 

www.dimitrakopulos.gr 

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ 

https://www.youtube.com/channel/UCA_Vo8_CBxyv9_q5HMas6nw/videos 


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη