Εφετείο: «Ας με συγχωρέσει ο Θεός, ζητάω συγγνώμη», τα πρώτα λόγια του 34χρονου που απολογείται την Τρίτη

Εφετείο: «Ας με συγχωρέσει ο Θεός, ζητάω συγγνώμη», τα πρώτα λόγια του 34χρονου που απολογείται την Τρίτη

«Μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει... Ζητώ συγγνώμη από όλους». Λίγο πριν απολογηθεί στον ανακριτή, ο πρώην παίκτης reality μιλά για πρώτη φορά σχετικά με το περιστατικό στο Εφετείο.

Το πρωί της Τρίτης 16 Αυγούστου, ο 34χρονος που εισέβαλε στο Εφετείο αναμένεται να εξηγήσει στον ανακριτή τι έγινε. Πού βρήκε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ αλλά και τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που είχε μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι διαδρομές των χρημάτων που είχε στην κατοχή του ο πρώην παίκτης ριάλιτι, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Ο ίδιος εμφανίζεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, στο ψυχιατρικό κατάστημα όπου νοσηλεύεται μετά την έφοδο με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου το πρωί του Σαββάτου.

Παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς και δείχνει μετανιωμένος, ζητώντας συγχώρεση από το Θεό.

«Μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγγνώμη από όλους». Αυτά είναι τα πρώτα λόγια του 34χρονου μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού καταστήματος όπου νοσηλεύεται, όπως αποκαλύπτει το Star.

62fa8136229eb

Τι λέει ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος του 34χρονου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ανέφερε: «Μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είναι τυχαίο που αυτή τη στιγμή που μιλάμε δόθηκε εντολή από τις αρμόδιες αρχές να εισαχθεί στο ψυχιατρικό κατάστημα δηλαδή στο Δαφνί λόγω της πλήρης σύγχυσης και λόγω των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει και σε επίπεδο ναρκωτικών ουσιών και σε επίπεδο ψυχιατρικών διαταραχών».

«Τα χρήματα τα οποία βρέθηκαν πάνω του, που τα είχε ο ίδιος προς παράδοση στον αστυνομικό και αυτά που με δικιά του υπόδειξη παραδόθηκαν στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές στο σπίτι που κατοικούσε, αύριο που είναι η μέρα της απολογίας του θα δοθούν όλες οι απαραίτητες εξηγήσεις και αποδείξεις και έγγραφα για να αποδειχθεί και η διαδρομή των χρημάτων και η μη συσχέτισή τους με την οποιαδήποτε διακινητική πράξη ναρκωτικών ουσιών», πρόσθεσε.

«Τα ναρκωτικά τα οποία παραδόθηκαν, η ποσότητα η οποία αναφέρεται και έχει γνωστοποιηθεί δε συνάδει σε καμία περίπτωση με τα χρήματα τα οποία παραδόθηκαν και αυτά. Είναι δυσανάλογα τα ποσά και λόγω ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκαν» εξήγησε ο δικηγόρος του 34χρονου.

«Είναι ένας άνθρωπος συναισθηματικά αρκετά ευάλωτος και με ψυχικά ορισμένα ζητήματα τα οποία αντιμετωπίστηκαν και αντιμετωπίζονται από την πρώτη στιγμή, για αυτό και οι γιατροί είναι δίπλα του» κατέληξε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

#ΕΦΕΤΕΙΟ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ #ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ #ΧΡΗΜΑΤΑ #ΠΑΙΚΤΗΣ #ΡΙΑΛΙΤΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/JY6ktPI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη