Νάξος: Οι δραματικές τελευταίες στιγμές της 36χρονης μητέρας στην παιδική πισίνα

Νάξος: Οι δραματικές τελευταίες στιγμές της 36χρονης μητέρας στην παιδική πισίνα

Τα παιδικά μάτια αντίκρυσαν πρώτα την 36χρονη μάνα να χάνει τη ζωή της μέσα στην παιδική πισίνα παραλαιακής επιχείρησης στη Νάξο, όπου η άτυχη γυναίκα επέλεξε να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης με το ανήλικο παιδί της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα naxostimes, περίπου στις τρεις το μεσημέρι η 36χρονη έπεσε πρώτη στην παιδική πισίνα, για να πάρει και το τρίχρονο παιδί της μαζί της αργότερα, ώστε να παίξουν στο νερό. Μέσα στην πισίνα υπήρχαν κι άλλα παιδιά, μεταξύ των οποίων και ένα λίγο μεγαλύτερο.

Το μεγαλύτερο από τα παιδιά που βρίσκονταν μέσα στην πισίνα είπε: «Δεν κατάλαβα τι έγινε. Είδα ότι κάτι συνέβαινε αλλά νόμιζα ότι η κοπέλα κάνει αστεία».

Οι άνθρωποι της επιχείρησης και κάποιοι από αυτούς που βρίσκονταν εκεί, κατάλαβαν αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά. Τρομοκρατημένοι, έτρεξαν στην πισίνα και έβγαλαν έξω την γυναίκα, χωρίς τις αισθήσεις της. Προσπάθησαν να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες αλλά μάταια. Έτσι, κάλεσαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Το μικρό παιδί της, φώναζε και έκλαιγε ενώ η 36χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το ανήλικο παιδί της, ανέλαβαν οι αστυνομικές αρχές που το μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα μέχρι που ειδοποιήθηκαν οι συγγενείς του και το παρέλαβαν αργότερα.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες η 36χρονη δεν φώναξε καν «βοήθεια» ούτε κανείς αντιλήφθηκε να κάνει κάποια κίνηση που να μαρτυρά αυτό που της συνέβαινε.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις που έγιναν από τις αρχές, το νερό στην πισίνα ήταν ρηχό και δεν ξεπερνούσε τα 70 εκατοστά και για το λόγο αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο εάν ο θάνατος της άτυχης γυναίκας οφείλεται σε πνιγμό ή σε παθολογικά αίτια.

Η σορός της γυναίκας, μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά όπου η νεκροψία αναμένεται να ρίξει φως για τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση διαθέτει δύο πισίνες, μία για ενήλικες και μία παιδική και πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για την ασφάλεια των κολυμβητών αφού υπήρχαν υπεύθυνοι για αυτές, όπως ορίζει ο νόμος, σύμφωνα με το naxostimes.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας που συνέλαβε τους δύο ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

#ΝΑΞΟΣ #ΠΙΣΙΝΑ #ΘΑΝΑΤΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/O1M9cJn
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη