Ένταλμα σύλληψης για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες στην Κρήτη, καταζητείται 38χρονος (βίντεο)

Ένταλμα σύλληψης για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες στην Κρήτη, καταζητείται 38χρονος (βίντεο)

Εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του άνδρα που επιτέθηκε στην οικογένεια των Γερμανών τουριστών στο Πέραμα Μυλοποτάμου στην Κρήτη.

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον άνδρα που καταδίωξε, επιτέθηκε και γρονθοκόπησε μέλη της οικογένειας των Γερμανών τουριστών στο Πέραμα Μυλοποτάμου. Ο άνδρας κατηγορείται για βαριά σκοπούμενες σωματικές βλάβες, αδίκημα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η Αστυνομία τον αναζητά, ενώ νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος είχε επικοινωνήσει με τις τοπικές αρχές, ώστε να ενημερωθεί για την υπόθεση, απευθύνοντας αυστηρή σύσταση για άμεση κινητοποίηση ώστε οι δράστες να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, ένας από τους δύο δράστες είναι εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους, καθώς είχε συλληφθεί να έχει χασισοφυτείες.

#ΕΝΤΑΛΜΑ_ΣΥΛΛΗΨΗΣ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΓΕΡΜΑΝΟΙ #ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ #ΚΡΗΤΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/DqLiwdC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη