«Συναγερμός» στην Ηλιούπολη: Εξαφανίστηκε 39χρονος

«Συναγερμός» στην Ηλιούπολη: Εξαφανίστηκε 39χρονος

Συναγερμός σήμανε στην ελληνική αστυνομία για την εξαφάνιση ενός άνδρα 39 ετών στην Ηλιούπολη Αττικής. Σήμα missing alert εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού πρόκειται για τον 39χρονο Χυτήρη Διονύσιο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τη Δευτέρα 01/08/2022, από την περιοχή της Ηλιούπολης Αττικής.

Το Χαμόγελο του Παιδιού «ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χυτήρη Διονύση την Τρίτη 02/08/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογενείας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Χυτήρης Διονύσης έχει ύψος 1.85 μ., έχει 95 κιλά βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε πράσινο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και άσπρα αθλητικά παπούτσια».

exafanisi ilioupoli
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

#ΧΑΜΟΓΕΛΟ_ΤΟΥ_ΠΑΙΔΙΟΥ #39χρονος #ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ #ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/RNQO2pS
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη