Αποκλειστικό ΑΣΕΠ - Ειδική Αγωγή: Από λεπτό, σε λεπτό οι πίνακες της 4ΕΑ και 5ΕΑ

Αποκλειστικό ΑΣΕΠ - Ειδική Αγωγή: Από λεπτό, σε λεπτό οι πίνακες της 4ΕΑ και 5ΕΑ

Σε λίγη ώρα αναμένονται από τον ΑΣΕΠ και οι πίνακες των αποτελεσμάτων για τις δύο προκηρύξεις της ειδικής αγωγής 4ΕΑ/2022 και 5ΕΑ/2022.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dnews, από λεπτό, σε λεπτό πρόκειται να ανακοινωθούν και οι πίνακες των αποτελεσμάτων για τις δύο προκηρύξεις της ειδικής αγωγής 4ΕΑ/2022 και 5ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ.

Νωρίτερα ανακοινώθηκαν οι πίνακες της 3ΕΑ2022.

Η προκήρυξη 4ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψηφίων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας ΤΕ.

Η προκήρυξη 5ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψηφίων εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) Κατηγορίας ΔΕ.

Οι δύο αυτές προκηρύξεις θα ολοκληρώσουν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων των 5 προκηρύξεων του ΑΣΕΠ, βάσει των οποίων θα προκύψουν οι αναπληρωτές ειδικής αγωγής την ερχόμενη σχολική χρονιά.

#ΑΣΕΠ #ΕΙΔΙΚΗ_ΑΓΩΓΗ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ #ΠΙΝΑΚΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/stOwP0D
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη