ΑΣΕΠ: Προ των πυλών σχεδόν 4000 μόνιμες προσλήψεις, πότε βγαίνει η προκήρυξη

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών σχεδόν 4000 μόνιμες προσλήψεις, πότε βγαίνει η προκήρυξη

Σε 127 διαφορετικά νοσοκομεία πρόκειται να κατανεμηθούν 3.720 μόνιμοι υπάλληλοι στην Υγεία μέσω της διαδικασίας ΑΣΕΠ. Μέσα στον Αύγουστο η προκήρυξη στο τυπογραφείο, αχρές Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις.

Το ΑΣΕΠ δίνει "μάχη" -και όπως όλα δείχνουν θα την κερδίσει- για να εκδώσει άμεσα την προκήρυξη των 3.720 μονίμων στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το ΑΣΕΠ έχει θέσει ως στόχο αποστολής της προκήρυξης στο Εθνικό Τυπογραφείο τον Αύγουστο προκειμένου να ξεκινήσουν οι αιτήσεις μέσα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η προκήρυξη για το ΕΣΥ, θα περιλαμβάνει όπως αναφέραμε περίπου 3.720 θέσεις νοσηλευτών. Ο λόγος που υπήρξε η συγκεκριμένη μείωση οφείλεται στο γεγονός ότι αφαιρέθηκαν οι θέσεις που θα δοθούν στις ειδικές κατηγόριες, όπως προβλέπει ο Ν. 2643/1998.

Ακόμη σημειωθεί ότι στην προκήρυξη για την Υγεία και τους 3.700 νοσηλευτές, υπάρχει πρόβλεψη για αυξημένη μοριοδότηση για όσους δούλεψαν στην περίοδο της πανδημίας.

Σημειώστε ακόμη ότι:

Υπάρχει αυξημένη πριμοδότηση της εμπειρίας
Περίπου 10.000 οι υποψήφιοι -αυτοί που προηγούνται στον πίνακα κατάταξης με βάση τα δηλωθέντα τους- θα στείλουν σε πρώτη φάση στο ΑΣΕΠ φάκελο με δικαιολογητικά
Οι θέσεις κατανέμονται σε 127 νοσοκομεία όλης της χώρας
Ο βαθμός του τίτλου σπουδών, ενδεχόμενα μεταπτυχιακά, γνώση ξένων γλωσσών θα δώσουν κρίσιμα μόρια για το διορισμό

#ΑΣΕΠ #ΜΟΝΙΜΕΣ_ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/wEAl7JS
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη