Ζάκυνθος: Το Χαμόγελο του Παιδιού θα φροντίσει τα ανήλικα παιδιά της 41χρονης (βίντεο)

Ζάκυνθος: Το Χαμόγελο του Παιδιού θα φροντίσει τα ανήλικα παιδιά της 41χρονης (βίντεο)

Την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών της 41χρονης που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο από τον σύζυγό της, αναλαμβάνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα έχει την προσωρινή φροντίδα των δύο ανήλικων παιδιών της οικογένειας, που έμειναν ορφανά μετά τη γυναικοκτονία που συγκλόνισε τη Ζάκυνθο και όχι μόνο.

Μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας, τη φροντίδα των δύο ανήλικων παιδιών της άτυχης γυναίκας αναλαμβάνει «Το Xαμόγελο του Παιδιού».

«Έγινε πολύ καλή δουλειά από το νοσοκομείο Ζακύνθου. Υπήρξε μια γενικότερη φροντίδα των παιδιών, από τις πρώτες ώρες, που βέβαια δεν καλύπτεi τη φρίκη την οποία περνούσαν» δήλωσε ο πρόεδρος του  «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιάννόπουλος.

Μιλώντας για το τι θα γίνει με τα αθώα θύματα αυτής της οικογενειακής τραγωδίας είπε ότι τα παιδιά -με εισαγγελική εντολή- έχουν πάει στην Αλβανία για την κηδεία της μητέρας τους.

«Πρέπει να αποχαιρετήσουν τη μητέρα τους. Πρέπει να πενθήσουν».

To oικογενειακό περιβάλλον

Σύμφωνα με τον Κ. Γιαννόπουλο, η Εισαγγελία Ανηλίκων θα αποφασίσει για το μέλλον των ανήλικων παιδιών, με το οικογενειακό περιβάλλον να έχει τον πρώτο λόγο.

Μιλώντας για ανάλογα περιστατικά που τα παιδιά βρέθηκαν μπροστά στον τόπο του εγκλήματος ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε ότι ποτέ δεν ξεπέρασαν αυτό που βίωσαν.

Δείτε τις δηλώσεις του Κ. Γιαννόπουλου στην ΕΡΤ:

 

#ΖΑΚΥΝΘΟΣ #ΧΑΜΟΓΕΛΟ_ΤΟΥ_ΠΑΙΔΙΟΥ #ΑΝΗΛΙΚΑ_ΑΔΕΡΦΙΑ #ΠΑΙΔΙΑ #ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/rg4Juty
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη