Γαλαξίδι - Τροχαίο: Τα δύο παιδιά σκοτώθηκαν 50 μέτρα από το σπίτι του αγοριού

Γαλαξίδι - Τροχαίο: Τα δύο παιδιά σκοτώθηκαν 50 μέτρα από το σπίτι του αγοριού

Ανείπωτη είναι η τραγωδία με τον άδικο χαμό στην άσφαλτο δύο νέων παιδιών, σε τροχαίο κοντά στο Γαλαξίδι.

Το Γαλαξίδι αλλά και ολόκληρη η Φωκίδα θρηνεί σήμερα την απώλεια δυο νεαρών παιδιών, ενός κοριτσιού 21 ετών και ενός αγοριού 24 ετών που έσβησαν στην άσφαλτο μετά από πρόσκρουση σε δέντρο.

Είναι σοκαριστικό επίσης το γεγονός ότι το μοιραίο τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής σε δύο νέα παιδιά έγινε πολύ κοντά στο σπίτι του 24χρονου.

Σύμφωνα με την orafok.gr, είναι τραγική ειρωνεία είναι πως το συμβάν έγινε περίπου 50 μέτρα από το σπίτι του άτυχου αγοριού.

Το δυστύχημα έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο έλεγχος του αυτοκινήτου χάθηκε -για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής- και προσκρούοντας σε πεύκο στην εθνική οδό, μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Τα δυο παιδιά ήταν μόνιμοι κάτοικοι Γαλαξιδίου και επέστρεφαν στα σπίτια τους από νυχτερινή διασκέδαση, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Φωκίδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο θάνατος και των δύο παιδιών ήταν ακαριαίος.

#ΤΡΟΧΑΙΟ #ΓΑΛΑΞΙΔΙ #ΝΕΚΡΟΙ #ΠΑΙΔΙΑ #ΦΩΚΙΔΑ #ΣΠΙΤΙ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/PwIA6Fz
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη