Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Τι ισχυρίστηκε ο 60χρονος στον ανακριτή, πήρε προθεσμία για την Πέμπτη

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Τι ισχυρίστηκε ο 60χρονος στον ανακριτή, πήρε προθεσμία για την Πέμπτη

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας ο δράστης της άγριας δολοφονίας στο Ρέθυμνο - με θύμα την 56χρονη Γεωργία - οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου από την νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε την Κυριακή με θύμα την 56χρονη Γεωργία στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο δράστης στη μία ώρα που έμεινε στο γραφείο του ανακριτή ισχυρίστηκε ότι η 56χρονη του επιτέθηκε πρώτη φραστικά και μάλιστα του πέταξε ένα πιάτο.

«Θόλωσα. Δεν ξέρω τι έκανα», φέρεται να ισχυρίστηκε.

Σημείωσε, άλλωστε, πως μετά το γάμο του παιδιού τους εκείνη έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από 16 ημέρες.

Ο 60χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και ενώ βρίσκονταν στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Ρεθύμνου χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο εισαγγελέας Ρεθύμνου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοκατοχή και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

EGKLHMA RETHYMNO 56XRONH logo

Τρία φονικά τραύματα στο λαιμό

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την νεκροψία νεκροτομή, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από τρεις μαχαιριές που δέχθηκε στο λαιμό.

Η γυναίκα φέρει επίσης τραύματα στα άκρα, στην προσπάθεια της να προστατευθεί καθώς και μαχαιριές στην πλάτη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, χθες το πρωί η 56χρονη Γεωργία ανέφερε την πρόθεσή της να πάρουν διαζύγιο. Τότε ήταν που ξεκίνησε ένας τεράστιος καυγάς με τον 60χρονο να παίρνει ένα μαχαίρι και να κόβει τον λαιμό της 56χρονης.Μετά την δολοφονία ο 60χρονος έφυγε από το σπίτι. Ο ίδιος πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ανέφερε ότι σκότωσε την μητέρα του.

Ο 31χρονος γιος πήγε στο σπίτι και είδε την μητέρα του ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας πως «ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου».

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες ενώ παράλληλα εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 60χρονου.

Ο συζυγοκτόνος, λίγη ώρα αργότερα, πήγε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου και παραδόθηκε στις αρχές. Μάλιστα, ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος λέγοντας πως «την αγαπούσα πολύ αλλά θόλωσα και τη σκότωσα».

#ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΡΕΘΥΜΝΟ #ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ #ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ #ΔΡΑΣΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/QHUF5zm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη