Ένας 70χρονος πίσω από τη φωτιά στην Κρήτη - Έκανε εργασίες με την χρήση καμινέτου στο χωράφι του

Ένας 70χρονος πίσω από τη φωτιά στην Κρήτη - Έκανε εργασίες με την χρήση καμινέτου στο χωράφι του

Ένας άνδρας ηλικίας 70 ετών έχει ταυτοποιηθεί ως ο άνθρωπος που ευθύνεται για τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε δύσβατη περιοχή του Αγίου Βασιλείου της Βιάννου, κινητοποιώντας τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το cretalive, ο 70χρονος πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες σε χωράφι της ιδιοκτησίας του και το μεσημέρι με τη χρήση καμινέτου προσπαθούσε να επιδιορθώσει λάστιχα ποτίσματος.

Όσον αφορά στο μέτωπο της πυρκαγιάς, η φωτιά βρίσκεται από τις 17:00 το απόγευμα σε ύφεση. Ωστόσο, η επιχείρηση κατάσβεσης συνεχίζεται με τη συνδρομή και εναέριων μέσων.

Ο μεγαλύτερος φόβος των πυροσβεστών είναι το ενδεχόμενο των αναζωπυρώσεων και για τον λόγο αυτό, ακόμη και όταν η πυρκαγιά τεθεί υπό έλεγχο στο σημείο θα παραμείνει πυροσβεστική δύναμη προκειμένου να επέμβει άμεσα στην περίπτωση που χρειαστεί. Υπενθυμίζεται πως στην περιοχή επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα και 2 ελικόπτερα.

#ΦΩΤΙΑ #ΚΡΗΤΗ #ΧΩΡΑΦΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/hj7EUnp
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη