Ξανά «στο στόχαστρο» γνωστό beach restaurant της Μυκόνου: Η απίστευτη ιστορία νιόπαντρων και το «μαρτύριο» με τα στρείδια

Φωτογραφία Αρχείου

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι από τον Καναδά μετάνιωσε «πικρά» την απόφαση για «ένα γρήγορο σνακ» κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος στη Μύκονο, αφού τους ήρθε λογαριασμός ύψους... 570 δολαρίων. 

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν νέα δημοσίευματα σε ξένα ΜΜΕ για γνωστό bech restaurant της Μυκόνου, που γίνεται συχνά πυκνά στόχος πολύ κακών κριτικών από έξαλλους τουρίστες.

Δεκάδες είναι οι κακές κριτικές στα social media της ίδιας της επιχείρησης, με τους τουρίστες από κάθε άκρη του πλανήτη να διαμαρτύρονται για τις εξωφρενικές τιμές και το κακό σέρβις, καταγγέλλοντας παράλληλα πως εξαπατώνται και καλούνται στη συνέχεια να πληρώσουν υπέρογκα ποσά.

Η Λίντσει Μπριν και ο σύζυγός της Άλεξ - και οι δύο 30 ετών - έμειναν σοκαρισμένοι μετά την έκπληξη που τους περιμένε όταν ήρθε ο εξωφρενικός λογαριασμός από γνωστό beach restaurant στη Μύκονο.

«Πήγαμε  για να τσιμπήσουμε κάτι και να πιούμε ένα ποτό», εξήγησε η Λίντσει.

«Αμέσως μας είπαν "θέλετε στρείδια;" Ήταν πολύ αλαζονικοί. Είπαμε ναι και εκείνος είπε "μια ντουζίνα;" οπότε είπαμε "ναι", επειδή μια ντουζίνα είναι μια τυπική παραγγελία», περιγράφει η κοπέλα στο New York Post.

«Ο σύζυγός μου παρήγγειλε μια μπύρα και ζήτησα ένα μενού για τα κοκτέιλ και επέστρεψε με την μπύρα, αλλά έπρεπε να ζητήσω ξανά το μενού κοκτέιλ και εκείνος άρχισε να λέει όλη τη λίστα με τα διάφορα είδη αλκοόλ που είχε, βότκα, τζιν, αλλά ζήτησα ένα μενού».

Όπως μεταφέρει η 30χρονη, υπήρχε μεγάλη δυσκολία... να φτάσει το μενού στο τραπέζι.

Ο σερβιτόρος έφερε τελικά στο ζευγάρι«αυτό που ονομάζουν μενού με τα κοκτέιλ», το οποίο ήταν απλώς «ένα πλαστικοποιημένο χαρτί με τα είδη αλκοόλ, αλλά χωρίς να σημειώνεται η μάρκα».

Η Λίντσει τελικά ενέδωσε και παρήγγειλε ένα Aperol spritz «γιατί ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχαν μενού που ήθελαν να μου δώσουν».

Όταν τελειώσαμε τα στρείδια, προσπαθούσε να μας πείσει να πάρουμε καβουροπόδαρα και δόξα τω Θεώ... δεν το κάναμε.

Είπε «ξέρετε τι θα ταίριαζε πολύ καλά με αυτά τα στρείδια; Καβουροπόδαρα. Να σας φέρω μερικά;» και είπαμε όχι, θέλαμε μόνο ένα γρήγορο σνακ και ένα ποτό.

Το «μαρτύριο» δεν τελείωσε όμως εκεί...

«Ο τύπος επέστρεψε με ένα τεράστιο καροτσάκι με επιδόρπια και μας λέει:

Λοιπόν, φυσικά, σήμερα θα φάμε τούρτα και άρχισε να βάζει διάφορα επιδόρπια στο τραπέζι μας. Είπαμε ότι δεν τα θέλουμε και άρχισε να προσβάλλεται που δεν θέλαμε να τα πάρουμε, οπότε μπορώ να καταλάβω πόσο θα πιέζονταν άλλοι να παραγγείλουν περισσότερα».

Καθώς συνεχίζαμε να αρνούμαστε αυτά που προσπαθούσε να μας δώσει, εκνευριζόταν όλο και περισσότερο.

Τα δύο ποτά και η παραγγελία των δώδεκα στρειδιών τους έφτασαν τελικά στα 571,34 δολάρια...

#ΜΥΚΟΝΟΣ #ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ #ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ #ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/i43r1dj
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη