Κοιτάζει ξανά για… Μαχαίρα η Λαμία!

Η Λαμία θέλει σαν “τρελή” τον νεαρό ποδοσφαιριστή και θα κάνει ακόμη μια προσπάθεια για να πείσει την ΑΕΚ.

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας (γεννημένος στις 17/07/1999) αρέσει αρκετά στην ομάδα της Φθιώτιδας, όπου ετοιμάζει ακόμη μια προσπάθεια για να τον αποκτήσει.

Η ομάδα της Φθιώτιδας αναζητά έναν εξτρέμ και φαίνεται να έχει προκρίνει την περίπτωση του 21χρονου επιθετικού.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται να κινηθεί άμεσα για τον δανεισμό του.

Ο Μαχαίρας βρίσκεται στο δυναμικό της ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2018, αρχικά ως μέλος της ακαδημίας και τον Φεβρουάριο του 2020 υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2023

Παρά τις αρχικές προσδοκίες όμως, δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα, με αποτέλεσμα να δοθεί πέρσι δανεικός στον Ιωνικό.

Ωστόσο, ένας τραυματισμός στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με τον Πανιώνιο, τον ανάγκασε να χάσει σχεδόν όλη την περσινή σεζόν και να μην πάρει πολλές ευκαιρίες στην επάνοδο του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Λαμία θέλει να εκμεταλλευτεί τις καλές σχέσεις που έχει με την ΑΕΚ και να αποκτήσει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, την ώρα που η πρώτη προσπάθεια έπεσε στο… κενό, με την ΑΕΚ να ήθελε να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή.

talentabout.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη