Σάλος στις ΗΠΑ: Αστυνομικοί τον ξυλοκοπούσαν δίχως έλεος σε κοινή θέα, «Μην τον χτυπάτε, χρειάζεται φάρμακα» (Βίντεο)

Σάλος στις ΗΠΑ: Αστυνομικοί τον ξυλοκοπούσαν δίχως έλεος σε κοινή θέα, «Μην τον χτυπάτε, χρειάζεται φάρμακα» (Βίντεο)

Viral έγινε το βίντεο όπου αστυνομικοί στις ΗΠΑ ξυλοκοπούν ανελέητα έναν άνδρα. 

Το σοκαριστικό περιστατικό αστυνομικής βίας σημειώθηκε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Αρκάνσο. Εκεί, τρεις αστυνομικοί όπως φαίνεται σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, κλωτσάνε και χτυπούν με μπουνιές στο κεφάλι έναν άνδρα.

«Μην τον χτυπάτε, χρειάζεται φάρμακα»

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media φαίνονται οι αστυνομικοί να κρατούν στο έδαφος με τη βία ένα άτομο και να το γρονθοκοπούν το πρόσωπο, κλωτσώντας το ταυτόχρονα στο πλάι και στην πλάτη.
Οι δύο είναι αστυνομικοί στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Κρόφορντ και ο τρίτος στο αστυνομικό τμήμα Μάλμπερι, όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές.

{https://twitter.com/BNONews/status/1561494001571794944?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1561494001571794944%7Ctwgr%5E1a6f3e0a72b85f4f06075f495d514e270d7ead4f%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.in.gr%2F2022%2F08%2F22%2Fworld%2Fipa-treis-astynomikoi-dernoun-agriotita-akinitopoiimeno-andra%2F}

Μια γυναίκα που δεν φαίνεται στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Μην τον χτυπάτε. Χρειάζεται φάρμακα». Ο ένας αστυνομικός απαντά: «Κάνε πίσω», ενώ ένας άλλος τη διατάσσει να μπει στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με το CNN.

Τον χτυπύσαν άγρια μπροστά στα μάτια της αδερφής του

Το άτομο που ανάρτησε το βίντεο ανέφερε πως η αδερφή του ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στο Μάλμπερι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εικονιζόμενο θύμα αναζητείτο επειδή φέρεται να είχε απειλήσει έναν υπάλληλο σε βενζινάδικο σε γειτονική πόλη.

Όταν εντοπίστηκε, σύμφωνα με τον σερίφη Τζίμη Νταμάντε, ο άντρας ήταν αρχικά συνεργάσιμος όμως προσπάθησε στη συνέχεια να επιτεθεί στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα οι αρχές να...αντιδράσουν.

Πηγές αναφέρουν ότι το θύμα εξετάστηκε σε νοσοκομείο και οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στη διάρκεια του περιστατικού.

{https://www.youtube.com/watch?v=b0QwLtDj2r0}

#ΣΟΚ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΒΙΝΤΕΟ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ #ΣΑΛΟΣ #ΗΠΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/cU2wsGk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη