Απίστευτο βίντεο «διαφημίζει» τη Ρωσία και τρολάρει τη Δύση, «έχουμε ωραίες γυναίκες και φτηνό φυσικό αέριο»

Απίστευτο βίντεο «διαφημίζει» τη Ρωσία και τρολάρει τη Δύση, «έχουμε ωραίες γυναίκες και φτηνό φυσικό αέριο»

Ένα επικό βίντεο που «διαφημίζει» τη μετανάστευση στη Ρωσία, όπου μεταξύ άλλων υπάρχει και «φθηνό φυσικό αέριο», έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για ένα βίντεο από τη ρωσική πρεσβεία στην Ισπανία, το οποίο ανέβηκε στο Twitter, και απαριθμεί τους λόγους που -υποτίθεται ότι- κάποιος θα είναι καλό να επλέξει τη Ρωσία ως τόπο μόνιμης διαμονής.

«Αυτή είναι η Ρωσία», αναφέρει μια φωνή, ενώ προβάλλονται πλάνα από γυναίκες, φυσικά τοπία και γλυπτά. 

«Νόστιμη κουζίνα, όμορφες γυναίκες, φθηνό φυσικό αέριο, πλούσια ιστορία. Παγκοσμίου φήμης λογοτεχνία, μοναδική αρχιτεκτονική, γόνιμο έδαφος, φθηνό ρεύμα και νερό.

»Παραδοσιακές αξίες, Χριστιανισμό, κουλτούρα χωρίς ακυρώσεις, φιλοξενία, βότκα. Οικονομία που μπορεί να αντέξει χιλιάδες κυρώσεις», ακούγεται στο βίντεο, το οποίο τελειώνει με ένα μάλλον ειρωνικό μήνυμα, προτρέποντας τους μετανάστες να βιαστούν: «Μετακίνηση στη Ρωσία. Μην καθυστερείτε, έρχεται χειμώνας».

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, δεν είναι σαφές αν πρόκειται για διαφημιστικό σποτάκι που προωθείται επίσημα από τη Μόσχα, ή αν πρόκειται για μια πρωτοβουλία της πρεσβείας στην Ισπανία, ή τέλος είναι απλώς μια ανάρτηση-τρολ.

Πάντως, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν πολλά σχόλια για το γεγονός ότι η Ρωσία «καυχιέται» για «όμορφες γυναίκες, φθηνή ενέργεια, κουλτούρα και οικονομία που αντέχει στις κυρώσεις», σε μια προσπάθεια να πείσει τους ανθρώπους να μετακομίσουν εκεί.

Οι μπερδεμένοι θεατές του βίντεο, δεν είναι σίγουροι αν πρόκειται για παρωδία ή αν είναι πραγματικά σοβαρό.


 
#ΡΩΣΙΑ #ΦΥΣΙΚΟ_ΑΕΡΙΟ #ΔΥΣΗ #ΓΥΝΑΙΚΕΣ #ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ #ΒΙΝΤΕΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4H8Gt2D
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη