Λαμία: Αυτή είναι η επόμενη μεταγραφή – Τόσα δίνει

Έχουν πάρει απόφαση στη Λαμία ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους

Με το αριστερό ξεκίνησε η Λαμία τη νέα σεζόν. Έχασε 0-3 από την ΑΕΚ, σε ένα ματς που ο δείκτης δυσκολίας ήταν εξ αρχής υψηλός. Όχι μόνο λόγω της δυναμικής του αντιπάλου, αλλά και λόγω των δικών της προβλημάτων.

Ούτε η συνέχεια είναι εύκολη για τη Λαμία. Το πρόγραμμά της έχει αρκετά απαιτητικά ματς. Ωστόσο, θα γυρίσουν όσοι ταλαιπωρήθηκαν από τον κορονοϊό σταδιακά. Θα μπουν προσαρμοστούν καλύτερα και κάποια νέα αποκτήματα, ενώ θα γίνει και μία ακόμη κίνηση μεταγραφικά.

Όπως ανέφερε το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», η ιστορία έγραψε. Η Λαμία μάζεψε ό,τι μάζεψε στο μεταγραφικό παζάρι. Η μοναδική εκκρεμότητα στο αγωνιστικό της παζλ είναι ένας winger που να γίνεται εν δυνάμει 10άρι στην ανάπτυξη και σύμφωνα με την πιάτσα το αφεντικό δίνει μέχρι και 130 χιλιάρικα για οιαδήποτε υποψήφιο. Ήδη, ο Γιώργος Κασναφέρης έχει μαζέψει 3-4 profiles και οσονούπω θα εμφανιστεί ο «εκλεκτός»!

Κρατήστε, βέβαια, και κάτι ακόμη. Φέτος η μεταγραφική περίοδος πάει μέχρι αρκετά αργά. Και οι διοικούντες εκεί αρέσκονται σε κινήσεις της τελευταίας στιγμής. Ειδικά εάν τα πρώτα αποτελέσματα είναι πολύ στραβά.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη