-->

Νέα διάσταση στο θρίλερ με τα πτώματα σε σακούλες: Από ναυάγιο μεταναστών οι σοροί αναφέρουν πληροφορίες

Νέα διάσταση στο θρίλερ με τα πτώματα σε σακούλες: Από ναυάγιο μεταναστών οι σοροί αναφέρουν πληροφορίες

Μια νέα διάσταση στο θρίλερ που εκτυλίσσεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στα Κουφονήσια όταν τουρίστας ενημέρωσε τις αρχές για σορούς που βρήκε να επιπλέουν στη θάλασσα.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δημοσιογράφου της ιστοσελίδας naxospress.gr που μίλησε το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ, ένα από τα σενάρια που εξετάζονται από τις αρχές είναι οι δύο σοροί να προέρχονται από ναυάγιο με μετανάστες που είχε σημειωθεί ανοιχτά της Φολέγανδρου τον Δεκέμβριο του 2021.

Τότε στην επιχείρηση του λιμενικού είχαν διασωθεί 12 μετανάστες ενώ κατά δήλωσή τους στο πλαστικό σκάφος που βούλιαξε βρίσκονταν συνολικά 32 άτομα.

Τις ημέρες που ακολούθησαν το ναυάγιο είχαν εντοπιστεί σοροί μεταναστών που έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο. Συνολικά από το ναυάγιο αυτό έχουν εντοπιστεί 14 νεκροί μετανάστες, οι επτά εκ των οποίων στη Νάξο.

Σημειώνεται, τέλος, ότι οι σοροί δεν βρέθηκαν σε σακούλες αλλά εκεί τις έβαλε ο καπετάνιος της θαλαμηγού που τις εντόπισε στη θάλασσα, όπου κατά πληροφορίες, κάποιος είχε αφήσει σημάδι ότι εκεί υπήρχαν σοροί «στοιχείο που δείχνει ότι κάποιος τους είχε βρει αλλά δεν ήθελε να εμπλακεί».

Περισσότερες απαντήσεις για την υπόθεση θα δοθούν από το νεκροτομείο Πειραιά στο οποίο μεταφέρθηκαν οι δύο σοροί που βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη να επιπλέουν στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «Φυκιό» στο Κάτω Κουφονήσι.

Αυτό στο οποίο έχουν, πάντως, καταλήξει οι αρχές είναι ότι η μια εκ των σορών ανήκει σε ενήλικα ενώ για τη δεύτερη όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και αυτό να ανήκει τελικά σε ζώο και όχι σε άνθρωπο.

#ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ #ΣΑΚΟΥΛΕΣ #ΠΤΩΜΑΤΑ #ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/xAYvutL
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->