-->

«Ξέσπασε» η Σάνα Μαρίν για τα βίντεο: «Είμαι κι εγώ άνθρωπος», είπε δακρυσμένη (Βίντεο)

«Ξέσπασε» η Σάνα Μαρίν για τα βίντεο: «Είμαι κι εγώ άνθρωπος», είπε δακρυσμένη (Βίντεο)

Με δάκρυα στα μάτια η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, η Σάνα Μαρίν υπερασπίζεται τον εαυτό της απέναντι στις επικρίσεις για πάρτι.

Η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν υπεραμύνθηκε της επιθυμίας της για «χαρά» και «ζωή» έπειτα από μια αντιπαράθεση για βίντεο που δείχνει να χορεύει και να διασκεδάζει.

"Είμαι ένα ανθρώπινο ον. Προσβλέπω επίσης μερικές φορές στη, στο φως και στην ευχαρίστηση εν μέσω αυτών των σκοτεινών νεφών", είπε, με τρεμάμενη φωνή, στη διάρκεια μιας χαράς που διοργάνωσε το κόμμα της, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDP), στην πόλη Λάχτι της νότιας Φινλανδίας.

«Είναι ιδιωτικό, είναι της χαράς και αυτή είναι η ζωή», είπε με δάκρυα στα μάτια. «Αλλά δεν έλειψα ούτε μια μέρα από τη δουλειά».

Ο πρωθυπουργός είναι από την περασμένη εβδομάδα στόχος μιας αντιπαράθεσης μετά από βίντεο που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και δείχνει να διασκεδάζει με τους φίλους της και διασημότητες.

Ορισμένοι την επέκριναν για μια συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε πρωθυπουργό, άλλοι υπερασπίστηκαν το δικαίωμά της να επωφεληθεί από μια ιδιωτική εκδήλωση με τους φίλους της.

Σχόλια που ακούγονται στο βίντεο ερμηνεύεται ότι αναφέρονται σε ναρκωτικά, ένα θέμα που συζητήθηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που διέκρινε τον πρωθυπουργό.

Πρόκειται να «διαλύσει κάθε υποψία», η Σάνα Μαρίν υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών την περασμένη εβδομάδα που βγήκε «αρνητικό».

« Θέλω να πιστέψω πως οι άνθρωποι θα δουν τι κάνουμε δουλειά παρά τι κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας», είπε σήμερα, ομολογώντας πως η περασμένη εβδομάδα ήταν «μάλλον δύσκολη».

Χθες, Τρίτη, η νεαρότερη πρωθυπουργός στην Ευρώπη είχε γίνει πάλι πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες όταν ζήτησε συγγνώμη για άλλες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην κατοικία του Ιούλιο.

Η φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε από φινλανδικά ΜΜΕ, δείχνει δύο γυναίκες να φιλιούνται, σημαδεύοντας τις μπλούζες τους για να αποκαλύψουν τα στημένα τους και να τα καλύψουν με την επιγραφή "Φινλανδία"

"Νομίζω πως η φωτογραφία δεν είναι αρμόζουσα, ζητώ συγγνώμη. Η φωτογραφία αυτή δεν έπρεπε να τραβηχτεί" δήλωσε η Μαρίν στους δημοσιογράφους.

Ο πρωθυπουργός εξήγησε πως εκείνη τη στιγμή, «φίλοι» βρίσκονταν στην κατοικία της για να «περάσουν το βράδυ» και να πάνε για σάουνα.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε πρώτα σε έναν λογαριασμό στο Tik Tok από μια ινφλουένσερ και πρώην υποψήφια στον διαγωνισμό για τη Μις Φινλανδία, που εμφανίζεται και η ίδια στη φωτογραφία.

Δείτε το βίντεο 

{https://www.youtube.com/watch?v=13lhgfJuvv8&t=2s}

#ΣΑΝΑ_ΜΑΡΙΝ #ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ #ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ #ΒΙΝΤΕΟ #ΠΑΡΤΙ #ΞΕΣΠΑΣΕ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OCMlI0g
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->