Άγριο έγκλημα στην Κυψέλη: Άντρας έσφαξε τη γυναίκα του φίλου του (βίντεο)

Άγριο έγκλημα στην Κυψέλη: Άντρας έσφαξε τη γυναίκα του φίλου του (βίντεο)

Άγριο έγκλημα στην Κυψέλη με έναν άντρα από Μπαγκλαντές όπου έσφαξε τη γυναίκα φίλου του. Ο δράστης δολοφόνησε τη γυναίκα και είπε ότι είχαν οικονομικές διαφορές.

Άγριο έγκλημα συνέβη στην Κυψέλη με θύμα μια γυναίκα 36 χρονών από το Μπαγκλαντές, την οποία κατακρεούργησε με μαχαίρι ένας ομοεθνής της.

Η άτυχη γυναίκα, κατέβηκε από την πολυκατοικία στην οποία διέμενε στη συνοικία της Αθήνας κι εκεί φέρεται να είχε στήσει καρτέρι ο δράστης, ο οποίος τη σκότωσε μέσα στη μέση του δρόμου.

Ο φερόμενος ως δράστης πέταξε το φονικό του όπλο σε παρακείμενο κάδο σκουπιδιών κι αποχώρησε από το σημείο.

Τα ουρλιαχτά της γυναίκας ακούστηκαν στη γειτονιάς και υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το άγριο έγκλημα να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια τους.

Από τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων, η Αστυνομία συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος υποστήριξε ότι είχε οικονομικές διαφορές με τον σύζυγο της άγρια δολοφονημένης γυναίκας, με τον σύζυγο να υποστηρίζει ωστόσο, ότι δεν υπήρχε καμία διένεξη με τον φερόμενο ως δολοφόνο της άτυχης γυναίκας.

#ΚΥΨΕΛΗ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΕΓΚΛΗΜΑ #ΓΥΝΑΙΚΑ #ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Y1qhP9y
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη