Αυτοκίνητο στο Σικάγο γκαζώνει και σκοτώνει τρεις ανθρώπους (Προσοχή, Σκληρές εικόνες)

Αυτοκίνητο στο Σικάγο γκαζώνει και σκοτώνει τρεις ανθρώπους (Προσοχή, Σκληρές εικόνες)

Τρεις άνδρες σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε όταν αυτοκίνητο γκάζωσε και έπεσε πάνω τους έξω από κλαμπ στο Σικάγο.

Τραγικό περιστατικό στο Σικάγο τα ξημερώματα της Κυριακής. Όπως φαίνεται από τα πολύ σκληρά βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κάποιοι άνδρες μοιάζουν να διαπληκτίζονται έξω από κλαμπ στο Σικάγο που έχει μόλις κλείσει, όταν στο πλάνο εμφανίζεται ένα αμάξι.

Το αμάξι δεν κόβει ποτέ ταχύτητα αντίθετα, αντίθετα, συνεχίζει να αναπτύσσει ταχύτητα και εξαφανίζεται αφού πρώτα τους παρασύρει. Τραγική κατάληξη του περιστατικού, τρεις νεκροί και ένας τραυματίας.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε συλλήψεις. Σε ανάρτησή του το κλαμπ αναφέρει: «Ένα πολύ ατυχές συμβάν συνέβη νωρίς σήμερα το πρωί μετά το κλείσιμο ένα άγνωστο όχημα πέρασε με πολύ μεγάλη ταχύτητα, τραυματίζοντας και σκοτώνοντας κάποιους ανθρώπους».

{https://twitter.com/CWBChicago/status/1558855196435963906?s=20&t=63rH3GCCUAokIoJcs1lu6Q}

{https://twitter.com/CPD1617Scanner/status/1558834076722892804?s=20&t=Mit9uEVy6wIJFnaeEWLvHQ}

#ΣΙΚΑΓΟ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΝΕΚΡΟΙ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/K3YaRNM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη