Προφυλακιστέος ο υποπυραγός της Σκιάθου: Τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ζητά η πολιτική αγωγή

Προφυλακιστέος ο υποπυραγός της Σκιάθου: Τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ζητά η πολιτική αγωγή

Αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται - αλλά δεν έπεισε - ο 39χρονος υποπυραγός της Σκιάθου, ο οποίος απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Βόλου

Με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, αποφασίστηκε η προσωρινή κράτησή του 39χρονου υποπυραγού του αεροδρομίου της Σκιάθου, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις της η συνήγορος του κατηγορουμένου, Πένυ Μαρκοπούλου, η δικογραφία δεν περιέχει πληθώρα υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά μόνο 2-3 φωτογραφίες οι οποίες δικαιολογούνται, δηλαδή δεν τραβήχτηκαν με σκοπό την παραγωγή πορνογραφικού υλικού.

Η ίδια ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι ο πελάτης της θα καταθέσει αίτηση προσβολής της απόφασης για προσωρινή κράτηση.

Από την άλλη, οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής Σάκης Κοκκίνης και Γιάννης Μηλίνης ζήτησαν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 39χρονου με εισαγγελική εντολή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις.

Σημειώνεται ότι η 32χρόνη μητέρα κατέθεσε παράσταση πολιτικής αγωγής από κοινού με τον πρώην σύζυγό της, ζητώντας να τιμωρηθεί ο δράστης για τις πράξεις του. Όπως έγινε γνωστό, οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στο άνοιγμα του σκληρού δίσκου του υπολογιστή του.

Το χρονικό της σύλληψης και οι καταγγελίες της συντρόφου του

Τον 39χρονο κατήγγειλε η 32χρονη σύντροφός του και μητέρα δύο κοριτσιών 10 και 12 ετών, καθώς στο κινητό του εντόπισε φωτογραφίες ανηλίκων μεταξύ των οποίων και της μικρής κόρης της. Του ζήτησε εξηγήσεις, αλλά ήταν μεθυσμένος και δεν ήταν σε θέση να απαντήσει, με αποτέλεσμα να τον διώξει από το σπίτι και ξημερώματα Κυριακής να κάνει καταγγελία στο Α.Τ. Σκιάθου.

Ο 39χρονος συνελήφθη και σε έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνο και ένα ψηφιακό μέσο αποθήκευσης.

Η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε ότι η 10χρονη - πριν λίγες ημέρες - της είχε αναφέρει ότι ο συλληφθείς - και ενώ η ίδια απουσίαζε - την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του, και κοιμήθηκαν μαζί.

Η γυναίκα ψάχνοντας το κινητό του συντρόφου της, βρήκε δύο φωτογραφίες της 10χρονης κόρης της, την ώρα που κοιμόταν στο κρεβάτι της και φορώντας σορτς. Η δεύτερη φωτογραφία εστίαζε στα οπίσθια του κοριτσιού.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να διέγραψε τις φωτογραφίες της 10χρονης από το κινητό του, αλλά η 32χρονη πρόλαβε και τις φωτογράφησε με το δικό της κινητό τηλέφωνο και αυτές οι φωτογραφίες ήταν που μπήκαν στη δικογραφία.

#ΠΑΙΔΙΚΗ_ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ #ΣΚΙΑΘΟΣ #ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/IPiHAxR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη