Απίστευτο περιστατικό: Ποδοσφαιριστής έριξε μπουνιά σε γυναίκα διαιτητή (Βίντεο)

Απίστευτο περιστατικό: Ποδοσφαιριστής έριξε μπουνιά σε γυναίκα διαιτητή (Βίντεο)

Απαράδεκτη επίθεση σημειώθηκε κατά διαιτητή τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα σε τοπικό πρωτάθλημα του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Γκαρμένσε και την Ντεπορτίβο Ιντεπεντένσια στιγματίστηκε από ένα απίστευτο συμβάν, καθώς η γυναίκα διαιτητής δέχθηκε βίαιο χτύπημα από ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, η 30χρονη Ντάλμα Κορτάδι απέβαλε έναν ποδοσφαιριστή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο τερματοφύλακας της ομάδας άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί κι αυτός και τότε ο 34χρονος Κριστιάν Τιρόνε έτρεξε με φόρα και χτύπησε με δύναμη και πισώπλατα τη διαιτητή.

Η 30χρονη ρέφερι έμεινε ζαλισμένη στο χορτάρι για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις. Όσον αφορά τον δράστη, συνελήφθη από την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο τμήμα αντιμετωπίζοντας κυρώσεις που υπερβαίνουν το αθλητικό κομμάτι.

Το χρονικό της επίθεσης 

«Χτυπήθηκα στο κεφάλι, τα χέρια και πονούσα πολύ. Ζαλιζόμουν και έκανα εμετό. Πήγα για εξετάσεις στο νοσοκομείο, έκανα αξονική για να δουν ότι δεν έχω κάτι σοβαρό. Στη συνέχεια έδωσα κατάθεση στην αστυνομία. Αυτό που έγινε εκτός όλων των άλλων με πλήττει και επαγγελματικά γιατί δεν μπορώ να δουλέψω και ζω από αυτό. Το ματς ήταν ήρεμο μέχρι εκείνα τα λεπτά και τίποτα δεν δικαιολογεί ότι θα αντιδρούσε έτσι. Θα συζητήσουμε με την οικογένειά μου τα επόμενα βήματα.

Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Δεν έχει να κάνει με το φύλο, είμαστε άνθρωποι που πάμε στη δουλειά μας και βγάζουμε το ψωμί μας έτσι. Ο δράστης πρέπει να πληρώσει για ό,τι έκανε. Πρέπει να τον πετάξουν για πάντα από το ποδόσφαιρο. Να μην αγωνιστεί ποτέ ξανά σε καμία ομάδα. Είναι ένας βίαιος άνθρωπος και πρέπει να είναι έτσι και στη ζωή του. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν αντιδρά έτσι και κανένας δεν αξίζει τέτοια επίθεση», τόνισε στην Ole η άτυχη διαιτητής.

Η στιγμή της βίαιης επίθεσης:

{https://www.youtube.com/watch?v=DIzY3tRTMac&t=107s}

#ΓΥΝΑΙΚΑ #ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ #ΜΠΟΥΝΙΑ #ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ #ΑΓΩΝΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/IJUzZL4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη