Ολλανδία: Στους έξι οι νεκροί από την πτώση του φορτηγού σε υπαίθριο μπάρμπεκιου

Ολλανδία: Στους έξι οι νεκροί από την πτώση του φορτηγού σε υπαίθριο μπάρμπεκιου

Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, μετέδωσε το ραδιοφωνικό δίκτυο NOS.

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν στο δυστύχημα που συνέβη χθες όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε ομάδα ανθρώπων που δειπνούσε σε εξωτερικό χώρο κοντά στο Ρότερνταμ, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ολλανδική αστυνομία.

«Έχουμε τώρα έξι ανθρώπους που σκοτώθηκαν και επτά που τραυματίστηκαν, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά, μετά το χθεσινό δυστύχημα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, η Μίριαμ Μπόερς. Ένας πρώτος απολογισμός του δυστυχήματος έκανε λόγο για τουλάχιστον δύο νεκρούς και αρκετούς τραυματίες.

Το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς χθες το βράδυ όταν το φορτηγό που έφερε ισπανικές πινακίδες ξέφυγε από την πορεία του σε δρόμο στο Ζουιντζιντσέντικ, περίπου 30 χιλιόμετρα νότια του Ρότερνταμ.

«Το φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων που μετείχαν σε μπάρμπεκιου που είχε οργανωθεί στη γειτονιά τους», διευκρίνισε η αστυνομία του Ρότερνταμ σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter.

Αστυνομικός που ήταν παρών δήλωσε στον τοπικό ραδιοσταθμό Rijnmond ότι «τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους». Ωστόσο σημείωσε ότι η αστυνομία εξακολουθούσε να βρίσκεται στο σημείο του δυστυχήματος και ότι κατέβαλλε προσπάθειες για να καταλήξει σε έναν τελικό απολογισμό των θυμάτων.

Φωτογραφίες που ελήφθησαν μετά το δυστύχημα επέτρεψαν να αναγνωριστεί ότι το φορτηγό ανήκει στην εταιρεία El Mosca, η οποία έχει την έδρα της στην Ισπανία.

 

#ΟΛΛΑΝΔΙΑ #ΝΕΚΡΟΙ #ΦΟΡΤΗΓΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/4ZXDSkV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη