Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αντίδραση του δικηγόρου της μετά τη «σκληρή» δήλωση Δασκαλάκη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη αντίδραση του δικηγόρου της μετά τη «σκληρή» δήλωση Δασκαλάκη

Λίγες ώρες μετά τις νέες διώξεις που ασκήθηκαν στην Ρούλα Πισπιρίγκου αναφορικά με τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της, ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε λόγο για «μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής», εφόσον αποδειχθούν οι κατηγορίες. «Δήλωση με σκληρότητα» λέει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου.

Πιο αναλυτικά, ο Μάνος Δασκαλάκης προχώρησε σε δήλωση στην οποία κάνει λόγο για «μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής», εφόσον αποδειχθούν οι κατηγορίες, από την μητέρα των παιδιών του.

Η δήλωση Δασκαλάκη:

«Εξαιτίας των διαρροών που υπάρχουν εδώ και μήνες, η άσκηση της νέας ποινικής δίωξης δεν έρχεται ως έκπληξη αλλά ως εξέλιξη επιβεβλημένη από τα πορίσματα των αστυνομικών και ιατροδικαστικών αρχών. Η προσεκτική και επίπονη διερεύνηση των συνθηκών των τριών θανάτων εκ μέρους της εισαγγελίας Αθηνών, παρέχει επαρκή και σαφή θεμελίωση των κατηγοριών οι οποίες εφόσον αποδειχθούν στο σύνολό τους συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής».

«Δήλωση με σκληρότητα» λέει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου:

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε: «Έχει ήδη καταθέσει ενόρκως στα πλαίσια της δικογραφίας της Τζωρτζίνας, περιγράφοντας την κυρία Πισπιρίγκου ως μία ιδιαίτερα στοργική μάνα.

Ως μία γυναίκα για την οποία δε θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει την παραμικρή υποψία ή ένδειξη ότι θα μπορούσε να στραφεί ποτέ εναντίον των ίδιων της των παιδιών.

Είναι μία δήλωση η οποία διακρίνεται από κάποια σκληρότητα… »

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΜΑΝΟΣ_ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ #ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ #ΝΕΚΡΑ_ΠΑΙΔΙΑ #ΠΑΤΡΑ

Posted from: this blog via Microsoft Power Automate.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη