Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Η ανακοίνωση της οικογένειας του για την κηδεία και την αποτέφρωση (εικόνα)

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Η ανακοίνωση της οικογένειας του για την κηδεία και την αποτέφρωση (εικόνα)

Για το τελευταίο «αντίο» στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς τον αγαπημένο τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ετοιμάζεται η οικογένειά του. Η κόρη του Ιλένια Ουίλιαμς δημοσίευσε στο Instagram την ανακοίνωση για την κηδεία του πατέρα της.

Στην ανακοίνωση της οικογένειας του Ρόμπερτ Ουίλιαμς αναφέρεται αφενός στην κηδεία που θα τελεστεί την Τρίτη (23/08) στην Αγγλικανική Εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας και αφετέρου στην επιθυμία για ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου αντί για κατάθεση στεφάνων.

Η κόρη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Ιλένια, αποκάλυψε, τέλος, ότι μετά την κηδεία θα γίνει η αποτέφρωση της σορού του τραγουδιστή σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Η οικογένειά μου και εγώ σας ευχαριστούμε πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και το ενδιαφέρον σας για την οικογένειά μας» καταλήγει η ανακοίνωση της οικογένειας του Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

ilenias

#ΡΟΜΠΕΡΤ_ΟΥΙΛΙΑΜΣ #ΙΛΕΝΙΑ_ΟΥΙΛΙΑΜΣ #ΚΗΔΕΙΑ #ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/JnfV4sK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη