-->

Υπόθεση Πισπιρίγκου: «Αδύναμη η δικογραφία σε βάρος της», λέει ο δικηγόρος της

Υπόθεση Πισπιρίγκου: «Αδύναμη η δικογραφία σε βάρος της», λέει ο δικηγόρος της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου άκουσε, μάλλον με αδιαφορία τα «μαντάτα» για τις νέες ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν εναντίον της, για τους θανάτους των παιδιών της, αφού ήταν κάτι που περίμενε, καθότι την είχε προετοιμάσει ο δικηγόρος της.

 

Ο Οθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στo pelop.gr, δήλωσε πως «το περίμεναν και είχε προετοιμάσει την Ρούλα Πισπιρίγκου γι' αυτό που ξέραμε ότι θα συμβεί». Ο κ. Παπαδόπουλος, προχωρώντας ακόμη περισσότερο στην υπόθεση των δύο νέων διώξεων, τόνισε στην «Π», πως «θεωρεί πολύ αδύναμη την δικογραφία για τα δύο κορίτσια».

Ολα δείχνουν, πάντως, ότι στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας θα γίνει «μάχη», με όπλα τις Ιατροδικαστικές Εκθέσεις. Η πολιτική αγωγή θα στηρίζεται σε αυτήν των Καρακούκη – Καλόγρηα και η υπεράσπιση στις πρώτες των Ιατροδικαστών Τσάκωνα και Τσιόλα.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, «η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται ότι αδικείται και είναι πληγωμένη, καθώς συνεχίζεται να γίνεται δημόσια διαπόμπευση σε βάρος της».
Παράλληλα, έκανε λόγο για «αντικρουόμενα στοιχεία στην δικογραφία, αφού όλοι από το Νοσοκομείο έχουν καταθέσει ενόρκως ότι προθανατίως δεν υπήρχαν σημάδια στα παιδιά». Οπως είπε ο συνήγορος, «το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα ξεκινά από την αφετηρία της εύρεσης σημαδιών στα παιδιά, ωστόσο αυτό διαψεύδεται από τους αυτόπτες μάρτυρες, γιατρούς και τραυματιοφορείς»!

Στο μεταξύ ο κ. Παπαδόπουλος δεν άφησε ασχολίαστη στo pelop.gr και την γραπτή δήλωση, που κοινοποίησε μέσω του δικηγόρου του Δ. Καράμπελα, ο Μάνος Δασκαλάκης, με αφορμή πάντα την νέα ποινική δίωξη σε βάρος της πρώην γυναίκας του. Ο Οθων Παπαδόπουλος δήλωσε: «Εχει ήδη καταθέσει, ενόρκως, στο πλαίσιο της δικογραφίας της Τζωρτζίνας, περιγράφοντας την κ. Πισπιρίγκου ως μία ιδιαίτερα στοργική μάνα, ως μία γυναίκα, για την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει την παραμικρή υποψία ή ένδειξη ότι θα στρεφόταν ποτέ εναντίον των ίδιων της των παιδιών. Είναι μία δήλωση η οποία διακρίνεται από κάποια σκληρότητα…».

Εκαναν μήνυση στον Ανδρέα Ηλιάδη

Εξάλλου, στα Δικαστήρια της Πάτρας βρέθηκαν χθες το πρωί η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση, όπως αποκάλυψε το pelop.gr.

Η Ελένη Λεγάτου και η Δήμητρα Πισπιρίγκου, κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, όπως είχαν άλλωστε προαναγγείλει μέσω της «Π». Αφορμή υπήρξαν οι δηλώσεις του γνωστού γιατρού, πως η οικογένεια δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, όταν αυτό νοσηλευόταν στην Εντατική.

Νομικά κατά του κ. Ηλιάδη μέσω της μήνυση που συντάχθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας Οθωνα Παπαδόπουλο, κινούνται η μητέρα της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της. Στη μήνυση αναφέρεται ότι πάντα έδειχναν ενδιαφέρον για το παιδί και ότι ο κ. Ηλιάδης τους έλεγε να μην πηγαίνουν στην ΜΕΘ μιας κι ο χώρος δεν επιτρέπει επισκεπτήρια. Πόσο μάλλον όταν η μανα της Τζωρτζίνας ήταν μέσα.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ #ΝΕΚΡΑ_ΠΑΙΔΙΑ #ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/FZnvxJp
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->