Νέο εμβόλιο κατά του κορονοϊού συστήνει ο ΠΟΥ

Νέο εμβόλιο κατά του κορονοϊού συστήνει ο ΠΟΥ

Τη χρήση του εμβολίου κατά της COVID-19 της γαλλικής φαρμακευτικής εταιρείας Valneva, συνέστησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνέστησε σήμερα τη χρήση του εμβολίου κατά της COVID-19 της γαλλικής φαρμακευτικής εταιρίας Valneva.

Η υπηρεσία του ΟΗΕ συνέστησε επίσης τη χορήγηση δεύτερης αναμνηστικής δόσης σε άτομα που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο σοβαρής νόσησης.

Ωστόσο αυτή δεν αποτελεί μια γενική σύσταση εμβολιασμού όλων των ενηλίκων, και αποσκοπεί στην αποτροπή σοβαρής νόσησης και θανάτου ανθρώπων που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, ανέφερε.

Οι συστάσεις ακολουθούν τη σύγκληση της Στρατηγικής Συμβουλευτικής Ομάδας Εμπειρογνωμόνων (SAGE) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας την περασμένη εβδομάδα.

#ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ_ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ_ΥΓΕΙΑΣ #ΕΜΒΟΛΙΟ #ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ #ΣΥΣΤΑΣΗ #ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ #ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/97fVaE3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη