«Συναγερμός» στο Καπιτώλιο, άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του στην περίφραξη και έπειτα αυτοκτόνησε

«Συναγερμός» στο Καπιτώλιο, άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του στην περίφραξη και έπειτα αυτοκτόνησε

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Ουάσινγκτον, καθώς ένας άνδρας έριξε το αυτοκίνητό του στην περίφραξη του Καπιτωλίου και έπειτα αφού πυροβόλησε στον αέρα, αυτοκτόνησε.

Ένας άνδρας έριξε το αυτοκίνητό του στην περίφραξη του Καπιτωλίου, ενώ στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Ο άνδρας τελικώς έστρεψε το όπλο του στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής. Η επίθεση και η αυτοχειρία, έρχονται την ώρα που οι Ομοσπονδιακές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν προειδοποιήσει για ενδεχόμενες επιθέσεις κατά κυβερνητικών κτιρίων, στον απόηχο της έρευνας σε βάρος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. 

Ίδια σχεδόν επίθεση στο Καπιτώλιο είχε γίνει και τον Απρίλιο του 2021, σκοτώνοντας μάλιστα ένας βετεράνο του στρατού των ΗΠΑ. 

Η ταυτότητα του άνδρα που έπεσε στην περίφραξη του Καπιτωλίου πριν αυτοκτονήσει δεν έχει γίνει γνωστή. Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες από τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο άνδρας αφού έριξε το αυτοκίνητό του στην περίφραξη, βγήκε από αυτό την ώρα που το τελευταίο τυλίγονταν στις φλόγες, και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Όταν η Αστυνομία άρχισε να καταφτάνει τότε έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

#ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ #ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/sZQyutS
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη