Φον ντερ Λάιεν και Ντόναχιου χαιρετίζουν την έξοδο της Ελλάδας από την ενισχυμένη εποπτεία

Φον ντερ Λάιεν και Ντόναχιου χαιρετίζουν την έξοδο της Ελλάδας από την ενισχυμένη εποπτεία

 Την έξοδο της Ελλάδος από το καθεστώς της ενισχυμένης εποπτείας χαιρετίζουν η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ο πρόεδρος του Eurogroup Πασκάλ Ντόναχιου.

Η πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής αναφέρει: «Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το τέλος της ενισχυμένης εποπτείας για την Ελλάδα. Χάρη στην αποφασιστικότητα και τη δύναμη της Ελλάδας και των Ελλήνων, η χώρα κλείνει πλέον αυτό το κεφάλαιο και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Η Ευρωπαική Ενωση πάντα στο πλευρό σας».

Ο πρόεδρος του Eurogroup σημειώνει: «Σήμερα, για 1η φορά από το 2010, η Ελλάδα αποκαθιστά συνθήκες οικονομικής ομαλότητας βγαίνοντας από την ενισχυμένη επιτήρηση. Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για την ελληνική κυβέρνηση και τους πολίτες. Ιδιαίτερο φόρο τιμής στους Κ.Μητσοτάκη και Χ. Σταικούρα για τον βασικό τους ρόλο σε αυτή την επιτυχία».

Τόσο η πρόεδρος της Κομισιόν φον ντερ Λάιεν όσο και ο ο πρόεδρος του Eurogroup Ντόναχιου έστειλαν τα μηνύματά τους για την νέα σελίδα της ελληνικής οικονομίας με αναρτήσεις τους στο Twitter.

 

#ΟΥΡΣΟΥΛΑ_ΦΟΝ_ΝΤΕΡ_ΛΑΙΕΝ #ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ_ΕΠΟΠΤΕΙΑ #ΠΡΟΕΔΡΟΣ #ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ_ΕΠΙΤΡΟΠΗ #EUROGROUP #ΝΤΟΝΑΧΙΟΥ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/yD7Ff0q
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη