Νέο Θρόνιο: Η αδιαφορία, η κακοτεχνία και ο ένας να μην γνωρίζει τι κάνει ο άλλος με τα συνεργαζόμενα συνεργεία του Δήμου Καμένων Βούρλων σε όλο τους το μεγαλείο!

Η αδιαφορία ,η κακοτεχνία και ο ένας να μην γνωρίζει τι κάνει ο άλλος με τα συνεργαζόμενα συνεργεία του Δήμου Καμένων Βούρλων σε όλο τους το μεγαλείο! Ιδού η απόδειξη για όποιον έχει αντίθετη άποψη. Κάποιο σπάσιμο παροχής επικείμενου οικοπέδου και προκειμένου να το ανακαλύψουν, οι ειδικοί.

Έσκαψαν τον μισό ασφαλτοστρωμένο δρόμο τού Θρονιου που έχουν πληρώσει ιδιωτικά για την υλοποίηση του οι κάτοικοι του οικισμού μας. 

Και αναρωτιέμαι τί πρόκειται να συμβεί αν παραμείνει ακόμα λίγο έτσι ο δρόμος με σκάψιμο 2 μέτρων επί 3 και βάθος πάνω από 70 πόντους!! 

Αν πέσει κάποιο ποδήλατο η αυτοκίνητο ειδικά την νύχτα που ο συγκεκριμένος δρόμος δεν έχει φωτισμό, αναλογίζεται κανείς τι θα επακολουθήσει... μήνυση στον Δήμο και στα συνεργεία του Δήμου που δεν ολοκληρώνουν ότι υποχρεούται να επισκευάσουν!! 

Δείχνοντας αδιαφορία και ανευθυνότητα και φυσικά ανεξέλεγκτοι διότι δεν τους ελέγχει κανείς!  Ελλάδα το μεγαλείο σου.


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη