Βίντεο σοκ από τη Νέα Υόρκη, σε κρίσιμη κατάσταση άνδρας που δέχθηκε πισώπλατο χτύπημα

Βίντεο σοκ από τη Νέα Υόρκη, σε κρίσιμη κατάσταση άνδρας που δέχθηκε πισώπλατο χτύπημα

Σοκαριστικό βίντεο στη Νέα Υόρκη δείχνει έναν άνδρα να χτυπά άγρια, από πίσω, έναν μετανάστη και να τον στέλνει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.

Ένας μετανάστης από το Μεξικό βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς ένας 55χρονος άνδρας από το Μπρονξ -σύμφωνα με την αστυνομία- τον χτύπησε βάναυσα έξω από ένα εστιατόριο και πλέον ο ίδιος αντιμετωπίζει κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η επίθεση συνέβη το βράδυ της Παρασκευής κοντά σε μια πολυσύχναστη γωνία, δίπλα στο σταθμό του μετρό Fordham Road, και καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας έξω από εστιατόριο στην East 188th Street.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δείχνει τον 55χρονο να βάζει γάντια και στη συνέχεια να πλησιάζει τον 52χρονο. Στη συνέχεια, χωρίς προειδοποίηση και από πίσω, ο δράστης ρίχνει ξαφνικά μια άγρια γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του θύματος.

«Λυπηθήκαμε πολύ όταν είδαμε το βίντεο, γιατί ήταν πολύ βάναυσο. Απλά στεκόταν όρθιος και μετά ο τύπος ήρθε και τον χτύπησε από πίσω», δήλωσε μία ανιψιά του θύματος.

Είπε επίσης ότι ο θείος της υπέστη σοβαρό τραύμα στο κεφάλι καθώς κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο μετά την επίθεση.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης πιστεύει ότι τόσο το θύμα όσο και ο ύποπτος βρίσκονταν μέσα στο εστιατόριο πριν από το περιστατικό.

Η αστυνομία ανέφερε ότι το χτύπημα, το οποίο έγινε στις 12 Αυγούστου αλλά βγήκε σήμερα στη δημοσιότητα, πραγματοποιήθηκε «χωρίς προηγούμενη συζήτηση ή διαπληκτισμό», σύμφωνα με το cbsnews.com.

{https://www.youtube.com/watch?v=APq58sEMYBk}

#ΝΕΑ_ΥΟΡΚΗ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΓΡΟΘΙΑ #ΧΤΥΠΗΜΑ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ #ΒΙΝΤΕΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/BtIvgqi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη