Δείπνος Δένδια-Κέρι υπό το φως της Ακρόπολης - Τι θα συζητήσουν τη Δευτέρα οι δύο άνδρες

Δείπνος Δένδια-Κέρι υπό το φως της Ακρόπολης - Τι θα συζητήσουν τη Δευτέρα οι δύο άνδρες

Σε δείπνο με τον Ειδικό Απεσταλμένο του Προέδρου των ΗΠΑ για το Κλίμα κάθισε ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας.

Σε ανάρτησή του, που συνοδεύεται από σχετικές φωτογραφίες, ο κ. Νίκος Δένδιας, έγραψε: «Συμμετείχα σε δείπνο με τον Ειδικό Απεσταλμένο του Προέδρου των ΗΠΑ για το Κλίμα, @JohnKerry, και με τον Νορβηγό πρώην Υπουργό & Ανώτατο αξιωματούχο του ΟΗΕ, Terje Rod-Larsen».

{https://twitter.com/NikosDendias/status/1563954470576394240?s=20&t=oWeOEuTKOhamEVbmg29wqw}

Στο δείπνο συμμετείχε επίσης ο Νορβηγός πρώην Υπουργός & Ανώτατος αξιωματούχος του ΟΗΕ, Terje Rod-Larsen.

Στην επίσημη συνάντηση που θα έχουν το μεσημέρι της Δευτέρας στο υπουργείο Εξωτερικών οι δύο άνδρες αναμένεται να συζητήσουν το θέμα της ανάληψης πρωτοβουλιών για την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος και ιδιαίτερα η διοργάνωση από την Ελλάδα της Διεθνούς Διάσκεψης «Our Ocean Conference» το 2024, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Επίσης, αναμένεται να εξετασθούν περαιτέρω προοπτικές διμερούς συνεργασίας.

#ΝΙΚΟΣ_ΔΕΝΔΙΑΣ #ΔΕΙΠΝΟΣ #ΤΖΟΝ_ΚΕΡΙ #ΑΚΡΟΠΟΛΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/AKzkwum
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη