Παναθηναϊκός: Χωρίς Αλεξανδρόπουλο και Σένκεφελντ στην Πράγα, «μέσα» ο Σπόραρ

eurokinissi

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό, μία ημέρα πριν από τον πρώτο αγώνα με τη Σλάβια στην Πράγα, για τον 3ο προκριματικό όμιλο του Europa Conference League, καθώς μετά τον Μπαρτ Σένκεφελντ, έμεινε εκτός αποστολής κι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Ο 21χρονος μέσος, που ήταν βασικός σε όλα τα καλοκαιρινά, φιλικά προετοιμασίας των «πράσινων», ταλαιπωρείται κι αυτός από ίωση και «κόπηκε» απ' την αποστολή της ομάδας αργά το βράδυ της Τρίτης.

Ως εκ τούτου δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού που αναχωρεί στις 09:50 της Τετάρτης (3/8) για την Πράγα κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να αναπροσαρμόσει εκ νέου τα αγωνιστικά πλάνα του.

Ο άλλος μεγάλος «πονοκέφαλος» για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς «ακούει» στο όνομα του Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, δεν προπονήθηκε κι έμεινε εκτός αποστολής για το πρώτο ματς με τους Τσέχους.

Στον αντίποδα, οι Αϊτόρ, Παλάσιος, Χουάνκαρ και Ιωαννίδης που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση την περασμένη εβδομάδα, προπονήθηκαν σε φουλ ένταση και «μπήκαν» κανονικά στην αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (3/8, 09:50) με πτήση τσάρτερ για την Πράγα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Σπόραρ, ο οποίος έδειξε πως βρίσκεται σε καλό επίπεδο από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας και θα ακολουθήσει τους «πράσινους» στην Πράγα.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης και Καμπετσής.

Μάλιστα, μαζί με την αποστολή βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

#ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #CONFERENCE_LEAGUE #ΠΡΑΓΑ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/bZfv6Wd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη