Βόρεια Κορέα: Πανηγυρισμοί με το δάκρυ να τρέχει... κορόμηλο για τη νίκη ενάντια στον κορονοϊό (βίντεο)

Βόρεια Κορέα: Πανηγυρισμοί με το δάκρυ να τρέχει... κορόμηλο για τη νίκη ενάντια στον κορονοϊό (βίντεο)

Η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε τη νίκη της κατά του κορονοϊού αφού όπως υποστηρίζει ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν έχει καταγραφεί ούτε... ένα κρούσμα από το τέλος Ιουλίου.

Η Βόρεια Κορέα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που πανηγυρίζει επειδή «νίκησε» τον κορονοϊό.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν υποδέχθηκε τους επίσης χαρισματικούς υγειονομικούς της χώρας του για να τους ευχαριστήσει για την αυταπάρνησή τους στη μάχη κατά του πυρετού όπως αποκαλεί τον κορονοϊό.

«Όταν η χώρα βρισκόταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, οι υγειονομικοί του Λαϊκού Στρατού που ήταν προετοιμασμένοι για πόλεμο, μπήκαν στην πρώτη γραμμή και είχε μεγάλη σημασία για τον αγώνα της χώρας ενάντια στην ασθένεια, καθώς έδινε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που ανησυχούσαν για την εξάπλωση του πυρετού και τελικά ανέστρεψαν την κατάσταση της επιδημίας».

Η Πιονγιάνγκ θριάμβευσε λοιπόν, ο κορονοϊός νικήθηκε. Μεγάλη η συγκίνηση, με το δάκρυ να τρέχει... κορόμηλο, ιδιαιτέρως εκεί που τους είπε πως τους νιώθει σαν τη σάρκα και το αίμα του, όλοι πλάνταξαν στο κλάμα.

«Είναι καθήκον σας να προστατεύετε τον λαό μας ακόμη και με τον κίνδυνο της θυσίας σας, αλλά η δική σας υγεία και ευημερία είναι σαν το αίμα και την σάρκα μου και δεν έχω την πολυτέλεια να τα χάσω».

Το ιατρικό προσωπικό αποθεώνει τον Κιμ, αφού αυτός ήταν που έδινε τις εμπνευσμένες οδηγίες κατά τη διάρκεια του πυρετού.

Ανάλογο παραλήρημα χαράς και έξω από τον Οίκο του Πολιτισμού όπου έχουν συγκεντρώσει ολόκληρο το στρατιωτικό υγειονομικό σώμα για να πάρουν όλοι λίγη από την λάμψη του ηγέτη τους.

#ΒΟΡΕΙΑ_ΚΟΡΕΑ #ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ #ΚΙΜ_ΓΙΟΝΓΚ_ΟΥΝ #ΝΙΚΗ #ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/2WI1Z9y
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη