Οικονόμου: Στην ΔΕΘ οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για νέα μέτρα στήριξης

Οικονόμου: Στην ΔΕΘ οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για νέα μέτρα στήριξης

Nέο πακέτο μέτρων στήριξης των πολιτών - που πλήττονται από τον πληθωρισμό - θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Ραντεβού» στη ΔΕΘ έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου την Πέμπτη για επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης αναφορικά με τα νεά μέτρα ανακούφισης των πολιτών.

«Στην Έκθεση Θεσσαλονίκης αφού μετρήσουμε σωστά, ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητες, καταλήξουμε στις δυνατότητες ο πρωθυπουργός πολύ συγκεκριμένα και με μεγάλη σαφήνεια θα ανακοινώσει ποια είναι εκείνα τα μέτρα που μπορεί να περιμένει η ελληνική κοινωνία», ανέφερε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Ερωτώμενος για νέα μέτρα στήριξης απάντησε πως «όσο διαρκεί η κρίση, αξιοποιώντας τον δημοσιονομικό χώρο που έχουμε, οτιδήποτε πετυχαίνουμε με την ανάπτυξη μετατρέπεται σε κοινωνικό μέρισμα για να στηρίξουμε τους πολίτες απέναντι στις συνέπειες της εισαγόμενης ακρίβειας».

«Κρατώντας εφεδρείες και χωρίς να θέτουμε σε κίνδυνο τη δημοσιονομική σταθερότητα της χώρας, στεκόμαστε στο πλευρό των πολιτών», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι παράθυρο για νέα μέτρα στήριξης - και συγκεκριμένα Fuel Pass 3 - άφησε νωρίτερα και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας προαναγγέλλοντας νέο συμπληρωματικό προϋπολογισμό.

#ΓΙΑΝΝΗΣ_ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ #ΝΕΑ_ΜΕΤΡΑ #ΔΕΘ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/buX7YjO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη