Τζανάκης για κορονοϊό: «Τεράστια και κρυφή η διασπορά του ιού σε όλη την κοινότητα»

Τζανάκης για κορονοϊό: «Τεράστια και κρυφή η διασπορά του ιού σε όλη την κοινότητα»

Το έκτο κύμα κορονοϊού, είναι το μεγαλύτερο που έχουμε περάσει, σύμφωνα με τον καθηγητή.

 

Προβληματισμό δημιούργησαν οι δηλώσεις του καθηγητή Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Nίκου Τζανάκη καθώς έκανε λόγο για μια «τεράστια, κρυφή διασπορά στην κοινότητα» η οποία δεν αποτυπώνεται στα τεστ.

Σύμφωνα με τον καθηγητή το έκτο κύμα κορονοϊού, είναι το μεγαλύτερο που έχουμε περάσει, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό δεν συνοδεύεται από την αύξηση των σκληρών δεικτών.

«Δεν με τρομάζει το φθινόπωρο» δήλωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, μιλώντας στην ΕΡΤ, αναφορικά με το τι θα αντιμετωπίσουμε με τα κρούσματα και την εξάπλωση του ιού όταν τελειώσουν οι διακοπές και όλοι επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεπεράσουμε αυτό το κύμα που συνδέεται με χαλαρή συμπεριφορά στις διακοπές. Είμαι σίγουρος ότι τον Σεπτέμβριο θα πράγματα θα βρίσκονται σε ύφεση και θα είναι πολύ καλά», πρόσθεσε ο κ. Τζανάκης.

#ΝΙΚΟΣ_ΤΖΑΝΑΚΗΣ #ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ #ΠΑΝΔΗΜΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Vu9viD3
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη