Σοκάρει το έγκλημα στη Ζάκυνθο: Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος, του είχε κάνει μήνυση μισή ώρα νωρίτερα αλλά δεν πρόλαβε

Σοκάρει το έγκλημα στη Ζάκυνθο: Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος, του είχε κάνει μήνυση μισή ώρα νωρίτερα αλλά δεν πρόλαβε

Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο 51χρονος που κατέσφαξε τη σύζυγό του ο οποίος απο οτι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες είναι γνώριμος των Αρχών.

Μια ακόμα γυναίκα θύμα ενδοοικογενειακής βίας αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο με τις λεπτομέρειες του εγκλήματος αλλά και του χρονικού πριν από αυτό να σοκάρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛΑΣ αναζητούσε τον δράστη και τελικά τον συνέλαβε πριν από λίγο .

Νωρίτερα, είχε σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές του νησιού για τον εντοπισμό του δράστη του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος, με την Ασφάλεια Ζακύνθου να επικοινωνεί με τις Αρχές της Αλβανίας, για το ενδεχόμενο ο δράστης να επιχειρούσε να διαφύγει στη χώρα του.

Ο 51χρονος είχε συχνά προστριβές με την σύζυγό του καθώς φέρεται να την ζήλευε παθολογικά με αποτέλεσμα να έχουν υποβληθεί αλληλομηνύσεις, ενώ είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία και, με εισαγγελική εντολή, του είχε απαγορευθεί να την πλησιάζει.

Συγκεκριμένα:

Το θύμα περίπου έναν μήνα πριν, στις 18 Ιουνίου 2022, είχε καταφύγει στην αστυνομία και ζήτησε προστασία. Τότε ασκήθηκε μήνυση ενώ στον 51χρονο τέθηκαν περιοριστικά μέτρα να μην μπορεί να την πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Ο εισαγγελέας του επέβαλε περιοριστικά μέτρα, δηλαδή του απαγόρευσε να πλησιάζει τη σύζυγό του σε απόσταση εκατό μέτρων, ορίστηκε δικάσιμος και τον άφησε ελεύθερο. Δυστυχώς όμως η 40χρονη του επέτρεψε να επιστρέψει στο σπίτι όπου διέμεναν με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, καθώς το ενήλικο αγόρι της οικογένειας ζει και εργάζεται σε άλλη πόλη εκτός Ζακύνθου.

Την Κυριακή, 31 Ιουλίου, αποφάσισε να απευθυνθεί και πάλι στις αστυνομικές αρχές ζητώντας την προστασία τους. Υπέβαλλε μήνυση αλλά έως ότου κινητοποιηθούν οι αρχές πρόλαβε ο δράστης και μισή ώρα μετά τη σκότωσε.

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο συζυγοκτόνος την ξυλοκόπησε ενώ την έσερνε από τα μαλλιά στο μπαλκόνι της οικίας τους προτού με κουζινομάχαιρο της αφαιρέσει τη ζωή.

Η μανία του ήταν τέτοια που σύμφωνα με πληροφορίες η λάμα του μαχαιριού είχε «τσαλακωθεί» από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στο στήθος και το λαιμό. Η αστυνομία βρήκε την άτυχη γυναίκα σε μια λίμνη αίματος, την μετέφερε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου και εκεί άφησε την τελευταία της πνοή.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου.

#ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ #ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ_ΒΙΑ #ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/QS82BEu
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη