Πλάθιντο Ντομίνγκο: «Μπλεγμένος» σε κύκλωμα σεξουαλικής διακίνησης ανηλίκων (Βίντεο)

Πλάθιντο Ντομίνγκο: «Μπλεγμένος» σε κύκλωμα σεξουαλικής διακίνησης ανηλίκων (Βίντεο)

Οι εισαγγελείς στην Αργεντινή συνδέουν τον σταρ της όπερας, Πλάθιντο Ντομίνγκο, με εγκληματική οργάνωση στο Μπουένος Άιρες, που σχετίζεται με σεξουαλική διακίνηση ανηλίκων καθώς και άλλα εγκλήματα.

Όλο και φουντώνουν τα σενάρια συμμετοχής του διάσημου σταρ της όπερας, για συμμετοχή σε κύκλωμα σεξουαλικής διακίνησης και εκμετάλλευσης ανηλίκων και γυναικών.

Ήδη, πολλά τηλεοπτικά κανάλια στη Λατινική Αμερική μεταδίδουν αποσπάσματα ηχογραφήσεων, που περιλαμβάνουν τη φωνή ενός άνδρα για τον οποίο οι αρχές ισχυρίζονται ότι ο Ντομίνγκο κάνει σχέδια με μέλη του φερόμενου ως εγκληματικού κυκλώματος. 

Οι καταγγελίες και η «κατάρρευση» της καριέρας του

Από το 2019, περισσότερες από 20 γυναίκες έχουν κάνει δημόσια καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά του Ντομίνγκο .

Ως αποτέλεσμα αυτών των κατηγοριών, ο Ντομίνγκο αποσύρθηκε από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης και παραδόθηκε από τον ρόλο του ως γενικός διευθυντής της LA Opera στην Καλιφόρνια.

Τον Μάρτιο του 2020, το όνομά του αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα της καριέρας του νεαρού καλλιτέχνη στην Εθνική Όπερα της Ουάσινγκτον στην Ουάσιγκτον, DC, όπου υπηρέτησε ως καλλιτεχνικός διευθυντής και αργότερα γενικός διευθυντής από το 1996 έως το 2011.

Ο ισπανικής καταγωγής Domingo ήταν παλαιότερος ένας από τους πιο αξιόπιστους αστέρες της όπερας και ήταν γνωστός σε όλο τον κόσμο χάρη στη συμμετοχή του στους Τρεις Τενόρους μαζί με τον αείμνηστο Luciano Pavarotti και τον José Carreras.

Η καριέρα του Domingo στο εξωτερικό έχει...επιβιώσει από τις κατηγορίες για σεξουαλικά κακή συμπεριφορά. Ο ίδιος έχει επανεμφανιστεί τους τελευταίους μήνες για παραστάσεις σε όλη την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή και παραμένει πρεσβευτής της επωνυμίας για τα ρολόγια Rolex.

 {https://www.youtube.com/watch?v=SG0_2wD45mE&t=561s}

#ΠΛΑΘΙΝΤΟ_ΝΤΟΜΙΝΓΚΟ #ΟΠΕΡΑ #ΤΕΝΟΡΟΣ #ΚΥΚΛΩΜΑ #σεξουαλική #ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ #ΑΝΗΛΙΚΑ #ΓΥΝΑΙΚΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/YbGlI5E
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη