Παρακολουθήσεις: Συνεδριάζει την Πέμπτη η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής

Παρακολουθήσεις: Συνεδριάζει την Πέμπτη η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής

Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με τις ακροάσεις όσων σχετίζονται με τις υποθέσεις των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας από την έδρα της Ολομέλειας.

Ο πρόεδρος της Βουλής ανέφερε πως η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που έχει ζητηθεί με προτάσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ) θα διεξαχθεί την Πέμπτη.

Tην Τετάρτη, θα συνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής προκειμένου μεταξύ του υπόλοιπου προγραμματισμού των εργασιών της Βουλής, θα αποφασιστεί και η διαδικασία της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ώστε να τηρηθούν όσα προβλέπει ο ΚτΒ περί της μυστικότητας των συνεδριάσεων όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

#ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ #ΕΠΙΤΡΟΠΗ_ΘΕΣΜΩΝ_ΚΑΙ_ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ #ΒΟΥΛΗ #ΝΙΚΟΣ_ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ #ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ_ΤΑΣΟΥΛΑΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/5wg6Mfd
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη