Αναισθησιολόγος αρνήθηκε να ναρκώσει έγκυο επειδή...δεν ένιωθε έτοιμη ψυχολογικά

Αναισθησιολόγος αρνήθηκε να ναρκώσει έγκυο επειδή...δεν ένιωθε έτοιμη ψυχολογικά

«Κάγκελο» έμεινε έγκυος στο Μεσολόγγι όταν αναισθησιολόγος αρνήθηκε να την ναρκώσει επειδή δεν ένιωθε έτοιμη ψυχολογικά. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η έγκυος επισκέφτηκε το νοσοκομείο του Μεσολογγίου προκειμένου να γεννήσει.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η γυναίκα μπήκε στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Μεσολογγίου την Κυριακή προκειμένου την Δευτέρα να ξεκινήσει η διαδικασία για την καισαρική.

Ενώ έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι για το παιδί και τη μητέρα, και ξεκίνησε η προβλεπόμενη διαδικασία για το κλύσμα, όλα ξαφνικά διακόπηκαν, όταν έφτασε η αναισθησιολόγος.

«Τι ήρθατε να κάνετε εδώ, φύγετε»

Όπως καταγγέλλει ο σύζυγός της εγκύου, η αναισθησιολόγος αρνήθηκε να ναρκώσει την έγκυο.

«Τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Εμείς είμαστε μικρή μονάδα. Δεν μπορώ να σας αναλάβω. Δεν νιώθω έτοιμη ψυχολογικά να σας αναλάβω. Ελάτε μετά τις 28 που θα επιστρέψει ο διευθυντής από τις διακοπές να σας αναλάβει.» φέρεται να τους είπε, αφήνοντάς τους…άναυδους.

Ο λόγος που η αναισθησιολόγος αρνήθηκε να προχωρήσει την διαδικασία, είναι ότι η γυναίκα έχει παραπανίσια κιλά. Όμως, μας λέει ο σύζυγος, στο 1ο της παιδί, είχε 30 επιπλέον κιλά, έκπληκτος που δεν προχώρησε η γέννα.

Έτσι λοιπόν, η έγκυος γυναίκα, εκδιώχθηκε από το νοσοκομείο μετά από τα παραπάνω και πλέον βρίσκεται στην Ναύπακτο, σε άσχημη κατάσταση και δεν ξέρει τι να κάνει!

#ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ #ΝΑΡΚΩΣΗ #ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ #ΕΓΚΥΟΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/6180m9d
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη