-->

Τραγωδία στο όρος Φαλακρό: «Εγώ έπιασα το παλικάρι που σκοτώθηκε», καθηλώνει με την περιγραφή της η διασωθείσα (βίντεο)

Τραγωδία στο όρος Φαλακρό: «Εγώ έπιασα το παλικάρι που σκοτώθηκε», καθηλώνει με την περιγραφή της η διασωθείσα (βίντεο)

Τραγωδία στη Δράμα, κατά τη διάρκεια ορειβατικών αγώνων στο όρος Φαλακρό, όπου κεραυνός χτύπησε ομάδα ορειβατών, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να χάσει τη ζωή του και ένας ακόμη να τραυματισθεί σοβαρά. Μια γυναίκα αθλήτρια, που σώθηκε καθηλώνει με την περιγραφή της.

Καθηλώνει, η περιγραφή της Δέσποινας Γαβριηλίδου, της γυναίκας που βρισκόταν στην ομάδα των ορειβατών που χτυπήθηκαν από κεραυνό. Όλα έγιναν μέσα σε μία στιγμή, όπως λέει, σοκαρισμένη, η πολύπειρη αθλήτρια, που είδε τον συναθλητή της να πέφτει νεκρός δίπλα της.

«Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού αλήθεια δεν ξέρω αν θα ξεχάσω τη φυσιογνωμία του πραγματικά.... ήταν τρομακτικό έχω ξανατρέξει με βροχή αλλά η βροχή που έδιναν ήταν βροχή. Δεν ήταν δηλαδή αστραπές βροντές και η βροχή φανταστείτε ήρθε 3:00 τη νύχτα ήρθε στο λεπτό μέσα ξεκίνησε με την ψιχάλα έβγαλα το αδιάβροχο μου και σε δευτερόλεπτα άνοιξαν οι ουρανοί ήμουν μόνη μου με έφτασαν αυτά τα τρία παιδιά και πήγαμε μαζί την κατηφόρα και εκεί .

Δεν κατάλαβα τι έγινε δεν κατάλαβα σαν να έσκασε μία βόμβα δίπλα μου και τους βλέπω όλους τους σκορπιούς άλλος εδώ άλλος εκεί παραπέρα και αρχίσαμε πανικοβλήθηκα δεν άκουγα τίποτα και αρχίσαμε οι Δύο ήμασταν καλά οι άλλοι δύο δεν ήταν καλά και όποτε προσπαθήσαμε εμείς που ήμασταν καλά να δούμε αν έχουν παλμό κάτι να τους προσφέρουμε βοήθεια το παλικάρι μπροστά μου είπε αυτός έχει παλμό.

Εγώ έπιασα το παλικάρι που σκοτώθηκε του είπα δεν βρίσκω παλμό του έλεγα σήκω μιλά τον έσπρωχνα μόνο γιατί δεν ήξερα τι θα αντικρίσω μου φώναζε ο αλλος γύρνα τον γύρνα τον τον γύρισα και σοκαρίστηκα τελείωσα πανικοβλήθηκα άρχισα να ουρλιάζω να τσιρίζω το παιδί μου έλεγε Δέσποινα πρέπει να συγκεντρωθούμε, το βουνό γυμνό δεν έβλεπα τίποτα», είπε μιλώντας στον Ant1.

Ο σύζυγός της, που περίμενε στο σημείο εκκίνησης αμέσως της τηλεφώνησε και όταν κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, ειδοποίησε τις αρχές και ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης.

Ο σύζυγος της διασωθείσας αναφέρει: «την ώρα που πέφτανε κεραυνοί την πήρα τηλέφωνο γιατί κατεβαίναμε από το πλάι και ξέραμε σε ποιο σημείο περίπου είναι, έβλεπα τους κεραυνούς μόλις φτάσαμε στο πεδίο κάτω που είχα σήμα την πήρα τηλέφωνο και όταν το σήκωσε ούρλιαζε, κάτι δεν μου καθόταν καλά γιατί δεν καταλάβαινα τι έλεγε άκουγα μόνο τους κεραυνούς να χτυπάνε και ούρλιαζε»

Ο ορειβάτης που τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Καβάλας.

#ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΟΡΟΣ #ΝΕΚΡΟΙ #ΒΟΥΝΟ #ΚΕΡΑΥΝΟΙ #ΚΑΒΑΛΑ #ΔΡΑΜΑ #ΟΡΕΙΒΑΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0wmB1ZO
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->